Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τσίπρας για Τσακαλώτο: “Όχι μόνο δεν “κουρεύτηκε” αλλά έχει σημαντική θέση ευθύνης. Είναι ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, η σχέση μας είναι άριστη – Πρέπει να δώσουμε στους νέους την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους…”

Τσίπρας για Τσακαλώτο: “Όχι μόνο δεν “κουρεύτηκε” αλλά έχει σημαντική θέση ευθύνης. Είναι ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, η σχέση μας είναι άριστη – Πρέπει να δώσουμε στους νέους την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους…”

Τέλος στα σεναρια και τις αναλύσεις περί “κουρέματος” του Ευκλείδη Τσακαλώτου στις πρόσφατες ριζικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημσιογραφου Ελένης Καλογεροπούλου, ενώ παράλληλα “έδειξε” προς τη νέα γενιά δίνοντας “γραμμη” οτι είναι καθήκον όλων να της δώσουν την ευκαιρία να δείξει την αξία της…

“Επί της ουσίας δεν κουρεύτηκε ο Ευκλείδης. Είναι ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Μία σημαντική θέση ευθύνης. Δεν ξέρω αν σε άλλα κόμματα στην αντιπολίτευση είχαν αυτή τη θέση θεωρείτο υποτιμητικό.Ξέρω ότι το αγαπημένο θέμα των δημοσιογράφων είναι η σχέση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Είναι άριστη, σας διαβεβαιώ. Στην Αριστερά έχουμε άλλους κώδικες. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν βαρωνίες, οι διαφωνίες είναι πολιτικές. Ο Τσακαλώτος είναι βασικός συνεργάτης μου. Εχουμε συλλογικό καθήκον να δώσουμε σε μία νέα γενιά στελεχών τη δυνατότητα να δείξει την αξία της. Για μένα είναι μία προτεραιότητα…”

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

13 − twelve =

Top