Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Πέρα από το θεσμικό, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σε αυτή την προσπάθεια! Η 21η Ιούνη 2018 μένει στην Ιστορία (vid)

Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Πέρα από το θεσμικό, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σε αυτή την προσπάθεια! Η 21η Ιούνη 2018 μένει στην Ιστορία (vid)

«Δυστυχώς τα στοιχήματα πρέπει να πληρώνονται όταν κερδίζονται. Θα πρέπει να βρω πουκάμισο γιατί δεν έχω ανοικτό πουκάμισο», είπε χαρακτηριστικά πρωθυπουργός μόλις τον υποδέχτηκε ο ΠτΔ και χαρακτήρισε ιστορική την συμφωνία.

“Μου έχει δώσει και ο Ρέντσι μια ( γραβατα ) δεν ξέρω ποια θα φορεσω, αλλα πρέπει να βρω και καταλληλο πουκάμισο για γραβατα, δεν έχω….” συμπλήρωσε αστειευόμενος! Στη συνέχεια ο Αλ Τσίπρας απευθύνθηκε πιο προσωπικά και “εξωθεσμικά” στον Προκόπη Παυλόπουλο εξαίροντας τη δική του συμβολή σε αυτήν την επιτυχία της εξόδου από τα Μνημόνια: “Θέλω και δημόσια να αναγνωρίσω, πέρα από το θεσμικό λόγο που ειμαι εδώ, να αναγνωρισω οτι ειχατε δίκιο όταν υποστηριζατε οτι έπρεπε να μεινουμε στην Ευρωζώνη και θα βγαιναμε από το Μνημόνιο. Μας στηρίξατε αταλαντευτα αυτα τα χρόνια και θέλω να σας ευχαριστησω…”.

Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο ΠτΔ πίστωσαν βέβαια το μεγαλύτερο τμήμα αυτης της επιτυχίας στον ελληνικό λαό και την αμετακίνητη θελησή του αυτα τα χρόνια να τα καταφερει να σταθελι στα πόδια του και να φτάσει ετσι στη σημερινή μερα της εξόδου από τα προγραμματα διάσωσης….

Ο πρωθυπουργός μίλησε για νεα σελίδα για την χώρα μετά την συμφωνία. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στήριξη. «Η 21η Ιούνη του 2018 θα μείνει στην ιστορία ως μια πολύ σημαντική μέρα για τη χώρα. Είναι μια νέα σελίδα για τη χώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τον συνετό δρόμο της δημοσιονομικής ισορροπίας και των δομικών μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα, σημαίνει, όμως, ότι εγκαταλείπουμε τον ακανθώδη δρόμο των μνημονίων, της επιβολής ακραίας λιτότητας, της άρσης σημαντικού μέρους της οικονομικής κυριαρχίας των κυβερνήσεων που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
«Εκανα αυτό που θα έκανε ο καθένας στην θέση μου», απάντησε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Top