Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Τρίζει” το “καρτέλ” των καναλαρχών – Ποιοι δηλώνουν έτοιμοι να συμμετάσχουν και ποιοι θα πολεμήσουν μέχρι τέλους την κυβέρνηση

“Τρίζει” το “καρτέλ” των καναλαρχών – Ποιοι δηλώνουν έτοιμοι να συμμετάσχουν και ποιοι θα πολεμήσουν μέχρι τέλους την κυβέρνηση

Ανακατατάξεις παρατηρούνται στα κανάλια ενόψει του νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία μετά τη σημερινή υπερψήφιση της τροπολογίας Παππά.

Όπως γράφει το matrix24.gr, αρχίζουν να σημειώνονται “ρήγματα” στο μέτωπο των καναλαρχών κατά της κυβέρνησης. Ειδικά οι προβλέψεις για το νέο διαγωνισμό, με 35 εκατομμύρια ως δεκαετές τίμημα για την άδεια (σε δέκα δόσεις, ήτοι 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο) και για 7 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου δεν έχουν συσπειρώσει όλους τους καναλάρχες απέναντι από την κυβέρνηση.

Τον «πόλεμο» έχει ήδη ξεκινήσει ο μέτοχος του Mega, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ.

Από την άλλη πλευρά, ουδετερότητα επικρατεί στην Κάτω Κηφισιά, στις εγκαταστάσεις του Star της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ έως και… θετικός εμφανίζεται σε συνομιλητές του ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Τη νομιμότητα σέβεται απολύτως –όπως λένε δικοί του συνομιλητές- ο νέος ιδιοκτήτης του Epsilon, Ιβάν Σαββίδης.

Σημειωτέον ότι τα ρήγματα στους καναλάρχες έχουν ιδιαίτερη σημασία, αφού βάσει των προβλέψεων στην τροπολογία, αν κάποιος δεν πάρει μέρος στον διαγωνισμό, εντός 3 μηνών μετά την δημοπράτηση των αδειών το κανάλι του βάζει «λουκέτο».

Πηγή: matrix24.gr 

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top