Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > «Τρικυμία εν κρανίω» στην κυβέρνηση βλέπει ο Αντώναρος: «Οι αλληλοαναιρέσεις Σκέρτσου απλά αντικατοπτρίζουν την κυβερνητική σύγχυση»

«Τρικυμία εν κρανίω» στην κυβέρνηση βλέπει ο Αντώναρος: «Οι αλληλοαναιρέσεις Σκέρτσου απλά αντικατοπτρίζουν την κυβερνητική σύγχυση»

«Καρφώνει» ανελέητα την κυβέρνηση και την πολιτική της ο Ευάγγελος Αντώναρος, με νέα ανάρτηση στο Facebook, κατά την οποία σχολίαζει τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του Κυρ. Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Άκης Σκέρτσος, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει για ποιό λόγο η κυβέρνηση δεν πρόκειται να καθιερώσει υποχρεωτικό εμβολιασμό αστυνομικών, βρήκε την απίστευτη δικαιολογία που ξεπερνά τα όρια της επιστήμης και μάλλον αγγίζει τα όρια της… μεταφυσικής, λέγοντας πως «δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί διασπείρουν τον κορονοϊό»…

«Οι αλληλοαναιρέσεις Σκέρτσου απλά αντικατοπτρίζουν την κυβερνητική σύγχυση. Στο σύνολό της. Σε όλα τα πεδία», τονίζει χαρακτηριστικά σε σχόλιό του ο Ευ. Αντώναρος.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Το είπε έτσι.
Όχι δεν το είπε έτσι.
Άλλο εννοούσε.
Το είπε κάπως αλλιώς.
Τρικυμία εν κρανίω παρασύρει τη γλώσσα.
Έκπληξη; Όχι. Οι αλληλοαναιρέσεις Σκέρτσου απλά αντικατοπτρίζουν την κυβερνητική σύγχυση.
Στο σύνολό της. Σε όλα τα πεδία»

Leave a Reply

18 + fourteen =

Top