Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Τρέμουν” όλοι (ΝΔ / ΔΗ.ΣΥ / ΚΚΕ/ ΧΑ/ Ποτάμι/ ΕΚ) για το “στασίδι” στα κανάλια! Υπερψηφίστηκε η τροπολογία Παππά από ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ και πάμε για διαγωνισμό πριν το τέλος του χρόνου!

“Τρέμουν” όλοι (ΝΔ / ΔΗ.ΣΥ / ΚΚΕ/ ΧΑ/ Ποτάμι/ ΕΚ) για το “στασίδι” στα κανάλια! Υπερψηφίστηκε η τροπολογία Παππά από ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ και πάμε για διαγωνισμό πριν το τέλος του χρόνου!

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, για την αδειοδότηση των ψηφιακών τηλεοπτικών σταθμών μέσω διαγωνισμού που θα διεξάγει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Υπέρ της νέας ρύθμισης που τροποποιεί διατάξεις του νόμου 4339/2015, τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ενώ καταψήφισαν ΝΔ και ΚΚΕ – Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι ( είχε πεί ότι θα την υπερψηφίσει, αλλά … έκανε πίσω ) δήλωσαν «παρών». Η Χρυσή Αυγή απουσίαζε από την ψηφοφορία καθώς είχε αποχωρήσει στην αρχή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ανακύκλωση. ( Κατά τα άλλα ζητάνε και “ενδελεχή έλεγχο του Πόθεν Έσχες των υποψήφιων καναλαρχών” ( όταν κατά τ άλλα… ο Κυριάκος και η σύζυγός του Μαρέβα, δεν εχουν ακόμα δώσει το δικό τους ) , ΝΔ/ ΔΗ.ΣΥ και Ποτάμι, για “να αποφύγουμε αυτή τη φορά φαινόμενα βοσκοτοπίων και λαγών”, όπως είπε η κ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου! Μάλλον μας θεωρούν όλους βόδια, για να μας σερβίρουν τετοιο κοινοβουλευτικό σανό!!! )

Νωρίτερα στη Βουλή ο υπ ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς είχε προαναγγείλει οτι η διαγωνιστική διαδικασία θα ίνει μεχρι το τέλος του χρόνου. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε λίγες μέρες μετά την ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης θα υπάρξει η προκήρυξη του διαγωνισμού και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η διαγωνιστική διαδικασία. «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την αδειοδότηση. Σε πάρα πολύ λίγες ημέρες θα γίνει η προκήρυξη και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει γίνει ο διαγωνισμός. Δεν νομίζω ότι θα μπει το επόμενο έτος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς. Επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα βγάλει «αυτή την ντροπή από το τηλεοπτικό τοπίο και συνολικά από το θεσμικό πλαίσιο της χώρας».

One thought on ““Τρέμουν” όλοι (ΝΔ / ΔΗ.ΣΥ / ΚΚΕ/ ΧΑ/ Ποτάμι/ ΕΚ) για το “στασίδι” στα κανάλια! Υπερψηφίστηκε η τροπολογία Παππά από ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ και πάμε για διαγωνισμό πριν το τέλος του χρόνου!

Leave a Reply

Top