Είστε εδώ

Τράβηξε την σκανδάλη ο Μπόμπολας. Mega, … τέλος!

Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. Το the faq είχε προειδοποιήσει ότι το Mega ήταν πια ένα “φθαρμένο” προιόν στο οποίο οι μέτοχοί του αλλά και οι πιθανοί επενδυτές, ΔΕΝ θα άξιζε να επενδύσουν τα λεφτά τους. Κι από τη στιγμή που αυτή η κυβέρνηση έκοψε τα βερεσέδια και απέκρουσε τους εκδοτικούς εκβιασμούς και τις άνομες συναλλαγές, η … “καρδιά του κτήνους” της διαπλοκής και των Μνημονίων θα … ξεριζωνόταν. Και τελικά αυτό γίνεται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες του καναλιού. Μετά την σταθερή αδιαφορία για την ΑΜΚ που θα επέτρεπε στους “συναισθηματικούς” τραπεζίτες να κάνουν για μια ακόμα φορά τα στραβά μάτια στα “θαλασσοδάνεια”, έρχεται τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του banking news η πλευρά Μπόμπολα ( 32% της Τηλέτυπος ), να προκαλέσει τον “ξαφνικό θάνατο” του σταθμού.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Νίκου Καρούντζου, η Άνωση εξέδωσε διαταγή πληρωμής κάνοντας άμεσα απαιτητά από το Mega όλα τα τιμολόγια έκδοσης του Τηλέτυπου για αγορές ταινιών που είχε εκχωρήσει στην ABC Factors ( εταιρία Factoring).
Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν όλοι οι λογαριασμοί του Mega το οποίο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να καλύψει υποχρέωση ύψους 14 εκατ. ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *