Είστε εδώ

Τραγικός Μητσοτάκης! Επιτέθηκε και στους συγγενείς των νεκρών στα Τέμπη: “Εργαλειοποιούν την τραγωδία – Ο θυμός δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές”

Προφανώς μπροστά στο φάσμα της διαφαινόμενης τιμωρίας στις κάλπες, μπερδεύει την δίκαιη οργή για τον άδικο χαμό των αγαπημένων τους με το θυμό και την απόλυτα σωστή αναζήτηση των ευθυνών με την “εργαλειοποίηση” της νομικής διαδικασίας!

Δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμα και στους συγγενείς των θυμάτων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του για το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο πρωθυπουργός μίλησε για «αδικαιολόγητες συμπεριφορές» και είδε «εργαλειοποίηση».

Συγκεκριμένα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Ant1 ρωτήθηκε για τη μήνυση σε βάρος 17 προσώπων, είπε:

«Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Κόκκινο ο Χρήστος Κωνσταντινίδης εκ μέρους του Συλλόγου των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών είπε ότι κατέθεσαν μήνυση κατά του πρωθυπουργού, υπουργών και στελεχών των σιδηροδρόμων για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι των ευθυνών που προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση.

Στη μήνυση επισημαίνεται ότι πέραν του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή «αυτονόητα δεν είναι ο μοναδικός υπαίτιος, καθώς το ρόλο του πρωταιτίου έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *