Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Τους βγάζει στην αναφορά ο Πολάκης για τα “self test μαϊμού”: Στην Ιταλία οι οδηγίες λένε να γίνεται με επίβλεψη υγειονομικού, εδώ λένε να το κάνεις μόνος σου! Νέο σκόιλ ελικικού

Τους βγάζει στην αναφορά ο Πολάκης για τα “self test μαϊμού”: Στην Ιταλία οι οδηγίες λένε να γίνεται με επίβλεψη υγειονομικού, εδώ λένε να το κάνεις μόνος σου! Νέο σκόιλ ελικικού

Στην απίστευτη αποκάλυψη ότι τα περίφημα self test που εστάλησαν σήμερα στα φαρμακεία αναφέρουν στις οδηγίες ότι το κάνει κανείς μόνος του ενώ το ίδιο τεστ στην Ιταλία έχει οδηγίες που αναφέρουν ότι πρέπει να γίνεται με την επίβλεψη υγειονομικού προσωπικού προχώρησε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν.Υπουργός Υγείας προαναγγέλλει περισσότερες αποκαλύψεις για αυτό το θέμα σύντομα, ενώ προβλέπει ότι θα εξελιχθεί σε νέο “σκόιλ ελικικου”.

Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για τις εξαγγελίες περί 1.300-1.400 κλινών ΜΕΘ αλλά και για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα δεν προχωρά στην προμήθεια των μονοκλωνικών αντισωμάτων που σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη θα μπορούσε να αποτρέψει σχεδόν τους μισούς θανάτους από αυτούς που καταγράφονται καθημερινά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ,δυστυχώς ,πεθαίνουν 75 άνθρωποι κάθε μερα και οι διασωληνωμενοι σταθερα στους 740-750!!!

Όπως στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο πέθαιναν 100 κάθε μερα και οι διασωληνωμενοι σταθερά και τότε στους 610-630!!!!

Η διαφορά τώρα ,είναι πως στους διασωληνωμενους μετράνε και αυτούς που είναι ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ σε απλούς θαλάμους νοσηλείας . 630-640 είναι από τους σημερινούς εντός ΜΕΘ!!

Κατά τα άλλα ,έχουμε ,1300-1400 κρεββατια!!!

Και ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!

Τα μονοκλωνικά δεν τα φέρνουν ακόμα για να γλυτωσουμε τους μισούς τουλάχιστον από τους θανάτους που συμβαίνουν σήμερα και μας λένε για μαζικούς εμβολιασμούς και ασπίδα προστασιας όταν σήμερα έχει εμβολιαστεί με δυο δόσεις το 6% του πληθυσμού!!!(μέχρι το 60-70% που χρειάζεται)

Λοκ νταουν μόνο ,εδώ και 6 μήνες το οποίο τώρα ανοίγουν πανικόβλητοι μετά την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν στους μικρομεσαίους

Ατομική ευθύνη μόνο , με τα σελφ τεστ μαϊμού που έφεραν σήμερα αντί τα μοριακά που ακόμα δεν συνταγογραφούνται !!Η υπόθεση αυτή θα εξελιχθεί σε σκοιλ-Ελλικικου και μάσκες στα σχολεία (δείτε τις φωτογραφίες με το ίδιο προϊόν στην Ιταλία που λένε οι οδηγίες του πως γίνεται κάτω από επίβλεψη υγειονομικού προσωπικου και τος οδηγίες εδώ που λένε το κανείς μόνος σου!!.Περισσοτερα για αυτό σύντομα)

ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!!!

Leave a Reply

4 × five =

Top