FAQ news

Τους “έδωσε” στεγνά λίγο πριν διαγραφεί ο Μπογδάνος: Στο Βίτσι ήταν και ο γαλάζιος βουλευτής Τζηκαλάγιας και η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Β.Ελλάδα Αντωνίου (vid)

Τους “έδωσε” στεγνά λίγο πριν διαγραφεί ο Μπογδάνος: Στο Βίτσι ήταν και ο γαλάζιος βουλευτής Τζηκαλάγιας και η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Β.Ελλάδα Αντωνίου (vid)

“Έδωσε” στεγνά ακόμα και τους ομόσταυλούς του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη Βουλή, λίγο πριν το “άδειασμα” Δένδια και τη διαγραφή του από τη ΝΔ, απαντώντας στην κριτική που του άσκησαν ο Θανάσης Παφίλης και ο Θοδωρής Δρίτσας για το εμφυλιοπολεμικό και αντικομμουνιστικό του παραλήρημα.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε: «Θυμίζω τον Γρίβα της ΕΟΚΑ, ο οποίος έλεγε ότι έχουμε τρεις εχθρούς, τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν οι κομμουνιστές» τόνισε με τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ να απαντά: «Αυτά που λέγανε οι χρυσαυγίτες εδώ μέσα. Κάποιος πρέπει να σας μαζέψει, γιατί εκτός από το «τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος», υπάρχει και το «τι Μπογδάνος, τι Χρυσή Αυγή».

Στη συνεχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Βίτσας, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα τα οποία σημείωναν ότι ο πρώην πλέον βουλευτής της ΝΔ παρέστη σε εκδηλώσεις μίσους στο Βίτσι πλάι σε μέλη της Χρυσής Αυγής και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Απαντώντας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν δίστασε να “δώσει” τον βουλευτή της ΝΔ στην Καστοριά Ζήση Τζηκαλάγια και την διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου ότι έδωσαν μαζί με τον ίδιο το παρών στη γιορτή μίσους στο Βίτσι. Συγκεκριμένα είπε:

“Ευχαριστώ τον κύριο Δρίτσα γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα. Εκεί λοιπόν που τιμήσαμε τέτοιες μέρες το 1949, η κυβέρνηση συνεργασίας φιλελευθέρων και λαϊκού κόμματος με πρωθυπουργό βενιζελικό, τον Αλέξανδρο Διομήδη ο οποίος διετέλεσε, υπουργός οικονομικών του Βενιζέλου το1932 -1933 σταμάτησαν τους σχεδιασμούς εκείνων που ήθελαν το διαμελισμό της πατρίδος και την κατάλυση της δημοκρατίας.

Εκεί λοιπόν βρισκόταν επίσης ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κ. Ζήσης Τσικαλάγιας και η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη βόρεια Ελλάδα η κ.Αντωνίου, συνεπώς όταν διαβάζετε εσείς κάτι να το διαβάζετε ολόκληρο.

Δεύτερον και θα ήθελα να κλείσω με αυτό, στη δημοκρατία τους φασίστες τα φασιστοειδή τους μαύρους αυτούς τύπους που λερώνουν το πολίτευμα μας τους διώκει τους συλλαμβάνει τους δικάζει και τους καταδικάζει η Πολιτεία.

Είμαι αυτής της άποψης είμαι αυτής της άποψης κ. Δρίτσα, κ. Παφίλη, κ. Αναγνωστοπούλου”.

με πληροφορίες από ethnos.gr

Περισσότερα
Σχετικά
Προτεινόμενα

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FAQ Media

Good Life

Ενέργεια