Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Τους ψαράδες – διασώστες υποδέχτηκε η Ρένα Δούρου: Απέδειξαν ότι η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει διακρίσεις

Τους ψαράδες – διασώστες υποδέχτηκε η Ρένα Δούρου: Απέδειξαν ότι η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει διακρίσεις

Με τους αλλοδαπούς ψαράδες – διασώστες της πυρκαγιάς του περασμένου Ιουλίου, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου και την εντεταλμένη για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Καλλιόπη Σταυροπούλου.

Η Περιφερειάρχης συνάντησε τους Ελ Χαΐμι Εμάντ, Ιμπραχίμ Μούσσα Μαχμούντ και Τζέκα Γκάνι, με τις οικογένειές τους, που συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο Αλιέων Νέας Μάκρης, Γιάννη Αθηναίο και τους συνεχάρη για την αυταπάρνηση την οποία επέδειξαν μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους τους στις δύσκολες εκείνες ώρες και προσέφερε δώρα στους ίδιους και τα παιδιά τους.

«Με τις πράξεις και την ανιδιοτέλειά τους έδειξαν ότι οι αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης δεν είναι αφηρημένες έννοιες. Είναι οικουμενικές αξίες που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή πέρα από εθνοτικές, φυλετικές, θρησκευτικές, γλωσσικές ή άλλες διακρίσεις», δήλωσε η Περιφερειάρχης.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top