Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Του ξέφυγε… του Πάρη Κουκουλόπουλου, στενού συνεργάτη του Ανδρουλάκη ότι… έρχεται συνέδριο μετά τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ (vid)

Του ξέφυγε… του Πάρη Κουκουλόπουλου, στενού συνεργάτη του Ανδρουλάκη ότι… έρχεται συνέδριο μετά τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ (vid)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΝΕΤ 24 (RISE TV), στον Βασίλη Ταλαμαγκα, στον Άρη Ραβανο και τον Κώστα Αργυρό, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, γνωστό μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το παρελθόν, στενός συνεργάτης κάποτε του Βαγγέλη Βενιζέλου (στην εσωκομματική κόντρα με τον Γιώργο Παπανδρέου το 2007), αλλά και της Άννας Διαμαντοπούλου, και σήμερα δεξί χέρι του νικητή του α’ γύρου των εσωκομματικών του ΚΙΝΑΛ για την νέα ηγεσία, του Νίκου Ανδρουλάκη, μεταξύ άλλων είπε και κάτι που θα συζητηθεί.

Ο Πάρις Κουκουλοπουλος είπε ότι η Παράταξη χρειάζεται καθαρές λύσεις, καθαρή εντολή και ηγεσία που δεν αμφισβητείται.

Παράλληλα όμως, επεσήμανε ότι «ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ , πρέπει να έχει τη δέουσα νομιμοποίηση – μέσω της εκλογικής διαδικασίας της δεύτερης Κυριακής, γιατί», και εδώ είναι το σημείο που έχει ιδιαίτερη σημασία, «ας φανταστεί κάποιος ενόψει ενός συνεδρίου ότι η παράταξη μπορεί να έχει τιμαριούχους», συνέχισε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Πολλοί λοιπόν σχολιάζουν ότι ο στενός συνεργάτης του Ν. Ανδρουλάκη προαναγγέλει μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας «σαρωτικό» συνέδριο «ενότητας» ή… ομογενοποίησης, όπως λένε οι αντίπαλοί τους, κάτω από τον νέο ηγέτη

«Πρέπει να είναι απόλυτος ο σεβασμός σε όλους τους φίλους και τα μέλη που συμμετείχαν στην διαδικασία», κατέληξε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Top