Είστε εδώ
Home > FAQ news > Του την είχαν φυλαγμένη! “Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος” είπε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για τον Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ (vid)

Του την είχαν φυλαγμένη! “Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος” είπε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για τον Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ (vid)

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θ.Τοσουνίδης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη με αφορμή τη στάση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών και αναφέρθηκε στον Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

“Ο κ.Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με όλη την τελευταία του πορεία. Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τελεία” ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ , Θ. Τοσουνίδης, σε ερώτηση του δημοσιογράφου.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο, στη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του είχε “φωτογραφήσει” τον Τέρενς Κουίκ, κάνοντας λόγο για “Μακεδονοκλάστες, που αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι βουλευτές μέχρι και σε Υπουργικό θώκο- μας κάνουν κριτική. Σας ζητάω συγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στο κόμμα”. Είχε προηγηθεί η δήλωση του Τέρενς Κουίκ σε σχέση με το plan B του Πάνου Καμμένου ότι “δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν να κάνει τα γλυκά ματάκια στη ΝΔ” .

One thought on “Του την είχαν φυλαγμένη! “Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος” είπε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για τον Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ (vid)

Leave a Reply

Top