Είστε εδώ

Του γυρίζουν την πλάτη παντού όπου πάει: Έκαναν ντεκόρ του Μητσοτάκη μαθητές … στην Παραμυθιά της Θεσπρωτίας

Γαλάζια παραμύθια στην Παραμυθιά …

Πρωτοφανή πράγματα καταγράφηκαν στην Παραμυθιά της Θεσπρωτίας, καθώς τα στελέχη της ΝΔ μεταχειρίστηκαν τα παιδιά της πόλης ως… ντεκόρ του Μητσοτάκη!

Στο βίντεο που δημοσιεύουμε, μαθητές σπρώχνονται από τοπικά στελέχη της ΝΔ για να στηθούν, προκειμένου να υποδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τοπικοί παράγοντες «τοποθετούν» τα παιδιά στο χώρο υποδοχής (σαν τους αλήστου μνήμης Γκρούεζες) φωνάζοντας «μπροστά τα παιδιά! Εδώ! Εδώ! Εδώ! Εδώ! Που είναι τα παιδιά; Μπροστά. Μπροστά. Μπροστά τα παιδιά! Η νεολαία!».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητος στην Παραμυθιά από τους αγρότες, τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους του Δήμου Σουλίου. Σε ανακοίνωσή τους κατήγγειλαν στοχευμένες πρακτικές οικονομικού στραγγαλισμού της πρωτογενούς παραγωγής, με στόχο την απαξίωση «του κάμπου και της αγροτικής παραγωγής, με σκοπό τη μαζική εγκατάσταση φωτοβολαϊκών πάρκων».

Όπως καταγγέλλουν, για να «φυτευτούν» φωτοβολταϊκά δεν προχώρησε η ηλεκτροδότηση του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων της περιοχής, κάτι που εμποδίζει την παροχή νερού σε καλλιέργειες, κτηνοτροφικές μονάδες, κτλ.

«Κάναμε αρκετές προσπάθειες σε πολλαπλά επίπεδα, όλη την προηγούμενη περίοδο για να καταφέρουμε να μπει ΝΕΡΟ στον κάμπο. Ο αγώνας που δώσαμε μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουμε να δίνουμε, μας έδειξε πως όλοι οι “άρχοντες” μας γέμισαν υποσχέσεις και ψέμα. Είναι αν μη τι άλλο παρά ανεπιθύμητος για εμάς στην Παραμυθιά ο Πρωθυπουργός και απαιτούμε να σταματήσει η ομηρία και ο εκβιασμός μας και να μπει νερό άμεσα!», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

  • Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:
Πηγή: newsbreak.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *