Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Του έχει γίνει εμμονή! Ο Άδωνις το τερμάτισε στην αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων ! Ο Τσίπρας ήταν στις Μαλδίβες, αλλά… έκοβε την πίτα στο Μαξίμου (Photos)

Του έχει γίνει εμμονή! Ο Άδωνις το τερμάτισε στην αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων ! Ο Τσίπρας ήταν στις Μαλδίβες, αλλά… έκοβε την πίτα στο Μαξίμου (Photos)

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter άρθρο της σελίδας lykavitos.gr όπου ο Γιώργος Τράγκας … «αποκάλυπτε» μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες και λόγω του εκεί πραξικοπήματος σώθηκε με παρέμβαση των ΟΥΚ, πλοίων του ΝΑΤΟ και του εμίρη του Κουβέιτ!!!

«Απίστευτη Αποκάλυψη: Πήγαν τα ΟΥΚ να διασώσουν τον Τσίπρα από τις Μαλδίβες στις οποίες έκανε μυστικά χλιδάτες διακοπές; (εικόνες) | http://Lykavitos.gr», έγραψε στο tweet του ο Άδωνης Γεωργιάδης!

Σύμφωνα με το … ρεπορτάζ, ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, είπε ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε … «χωρίς να ενημερώσει τις αρχές και τον ελληνικό λαό παραβιάζοντας έτσι τον θεσμικό του ρόλο». Σε αντίθεση όπως είπε, ακόμα και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ που ενημερώνει ακόμα και αν κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

«Ο κύριος Πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλογιστεί ότι η πρωθυπουργική ζωή δεν έχει μόνο χλιδή με διαμονή σε πανάκριβα θέρετρα και πούρα, αλλά έχει και βαρυσήμαντες ευθύνες», πρόσθεσε ο γνωστός κ. Τράγκας ο οποίος ανέκραξε με νόημα:

«Οχι μόνο πούρα κοχίμπα και μοχίτο»

Οι απίστευτες αυτές «αποκαλύψεις» έγιναν πρωτοσέλιδο σήμερα από το «Μακελειό» και άλλα «έγκυρα» έντυπα το αναπαρήγαγαν (liberal, thepressroom, kourdistoportocali και άλλα).

Έχουμε και λέμε:

1. Το πραξικόπημα στις Μαλδίβες έγινε από τις 3 έως τις 6 Φεβρουαρίου του 2018

2. Ο πρωθυπουργός στις 2 Φεβρουαρίου έκοψε την πίτα στο Μέγαρο Μαξίμου μπροστά στις κάμερες

3. Στις 4 Φεβρουαρίου μίλησε με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του

4. Στις 6 Φεβρουαρίου 2018 ήταν στην Πάτρα για το Συνέδριο Περιφερειακής Ανασυγκρότησης

5. H φωτογραφία δεν είναι από τις Μαλδίβες, είναι από τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα πρόπερσι το Πάσχα στην Κέρκυρα

Μπορεί κανείς να μην απορεί με τα τόσα ψέματα, ενδεχομένως πιστεύουν πως κάποιοι θα τα πιστέψουν…

Όλα αυτά ωστόσο δείχνουν το πόσος πανικός επικρατεί στα γραφεία του Μοσχάτου ενόψει των εκλογών…

Μόνον ένα πράγμα μπορεί να δείξουν τόσα ψέματα και fake news:

Η αριστερά δεν αποδείχθηκε μια παρένθεση αλλά μάλλον διεκδικεί τη δεύτερη τετραετία…

Τόση απουσία πολιτικού λόγου και τόσα ψέματα μόνον η Νέα Δημοκρατία της ακροδεξιάς των Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη έφερε στον τόπο!

Πηγή: documentonews.gr

One thought on “Του έχει γίνει εμμονή! Ο Άδωνις το τερμάτισε στην αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων ! Ο Τσίπρας ήταν στις Μαλδίβες, αλλά… έκοβε την πίτα στο Μαξίμου (Photos)

Leave a Reply

Top