Είστε εδώ

Του δείχνουν την … έξοδο! Επιμένει ο Όμιλος “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”: Κάλπες τον Ιανουάριο, δεν αντέχει μέχρι το καλοκαίρι ο Μητσοτάκης

Το δρόμο της εξόδου … του δείχνουν!

Σε νέο άρθρο στον οικονομικό ιστότοπο Power Game.gr, που ανήκει στον Όμιλο της εφημεριδας ΠΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Γ. Κουρτάκη και στην στήλη Big Mouth , αναφέρεται ότι ξανά ότι “κερδίζει έδαφος στο μυαλό του προέδρου Μητσοτάκη το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού τον Ιανουάριο”. Όπως επισημαίνει το άρθρο, παρόλο που ο ίδιος επιμένει στο αφήγημα της εξάντλησης της 4ετίας, εσχάτως “έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο (έως απίθανο) να προσεγγίσει τα… θέλω του”! Μάλιστα το άρθρο επισημαίνει οτι αυτός ήταν και ο λόγος που ο ΥΠΟΙΚ Χρ. Σταϊκούρας ” αποφάσισε να βάλει την ταμπέλα «ιστορικός» λίγο πριν καταθέσει τον φετινό Προϋπολογισμό στη Βουλή”! Αναφέρεται μάλιστα ότι δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να δρομολογηθούν μέσα στο Δεκέμβριο μετά την ψηφιση του Προϋπολογισμού.

Ολόκληρο το άρθρο:

Ο Μητσοτάκης και ο Ιανουάριος των εκλογών

– Ολοένα και περισσότερο έδαφος μαθαίνω ότι κερδίζει στο μυαλό του προέδρου Μητσοτάκη το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού τον Ιανουάριο. Αν και ο ίδιος επιμένει στο αφήγημα περί εξάντλησης της τετραετίας, εσχάτως έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο (έως απίθανο) να προσεγγίσει τα… θέλω του. Έτσι, μία από τις (πολλές) εισηγήσεις που δέχεται, κυρίως από τους Νεοδημοκράτες του Μαξίμου, προτρέπει τον πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές αμέσως μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο υπουργός Σταϊκούρας αποφάσισε να βάλει την ταμπέλα «ιστορικός» λίγο πριν καταθέσει τον φετινό Προϋπολογισμό στη Βουλή. Πάντως, αν κρίνω από τη γενικότερη κινητικότητα που αναπτύσσουν διάφορα κυβερνητικά στελέχη, δεν αποκλείω μέσα στον Δεκέμβριο να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *