Είστε εδώ

Τους έκανε … να μην ξέρουν που να κρυφτούν! Άρης Σπηλιωτόπουλος – Mega: “Έχουμε ρωτήσει εμείς ποτέ, οικογένειες που βιοπορίζονται χρόνια ολάκερα και γενιές ολάκερες από το δημόσιο βίο της χώρας που πως βρέθηκαν όλα αυτά που δηλώνουν και από που προέρχονται;”

” Και ψάχνουμε να βρούμε τον επιχειρηματία που έρχεται επιτυχημένος στην πολιτική; Από τις επιχειρήσεις του τα βρήκε. Δεν ξέρουμε ότι τα βγάζει από τα κλερδη των επιχειρήσεων;”
Κρύος ιδρώτας στο Μαξίμου από τα λόγια του πρώην εκπρόσωπου και υπουργού της ΝΔ και στενότατου συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή ιδιάιτερα όταν αναφέρθηκε και σε πολιτικούς που εμφανίζουν δεκάδες ακινητα ενώ βιοπορίνται χρόνια ολάκερα και γενιές ολάκερες από το δημόσιο βίο της χωρας.

Ποιούς αφορά τελικά το πόθεν έσχες… εξηγεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με αφορμή την υποκινούμνη από το Μαξίμου σπέκουλα για το πότε δήθεν θα παραδώσει ο Στέφανος Κασσελάκης το δικό του Πόθεν Εσχες …

3 σχόλια στο “Τους έκανε … να μην ξέρουν που να κρυφτούν! Άρης Σπηλιωτόπουλος – Mega: “Έχουμε ρωτήσει εμείς ποτέ, οικογένειες που βιοπορίζονται χρόνια ολάκερα και γενιές ολάκερες από το δημόσιο βίο της χώρας που πως βρέθηκαν όλα αυτά που δηλώνουν και από που προέρχονται;”

  1. Την εποχή που ήταν στην ΝΔ δεν ήξερε ότι τρώγαμε από τα δημόσια ταμεία όλοι οι παρατρεχαμενοι?
    Γιατί δεν το έλεγε τότε που είχε και μεγαλύτερη σημασία?
    Όλοι στο ίδιο καζάνι βουτάνε την κουτάλα.
    Η Καϊλή είναι ελεύθερη και αθώα.
    Βγάλτε το δάκτυλο από το στόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *