Είστε εδώ

Τους “έφτυσε” την αλήθεια! Ρήγας στο ΣΚΑΙ: Τόσα χρόνια τα κανάλια επιβίωναν χωρίς να πληρώνουν κανένα αντίτιμο στο κράτος (Video)

Tόσα χρόνια τα κανάλια επιβίωναν με υπέρογκο δανεισμό, κακές εργασιακές συνθήκες (μπλοκάκια κλπ) ενώ ταυτόχρονα δεν πλήρωναν κανένα αντίτιμο στο κράτος περιέγραψε, το καθεστώς ανομίας που επικρατούσε στο τηλεοπτικό τοπίο, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας καθώς και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για νόμιμες τηλεοπτικές άδειες μέσω του διαγωνισμού.

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα της παρέμβασης της Κομισιόν στην υπόθεση του κ. Γεωργίου, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι ο κ. υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος έστειλε επίσημα, επιστολή όπου καλεί την Κομισιόν αν έχει στοιχεία για την υπόθεση να τα καταθέσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
«Δεν μπορεί να καλύπτεται η ιστορία με τον κ. Γεωργίου» τόνισε ο κ. Ρήγας προσθέτοντας ότι «όπου υπάρχει κίνδυνος να θιγούν πολιτικά πρόσωπα, εκεί τα καλύπτουν όλα και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ».

2 thoughts on “Τους “έφτυσε” την αλήθεια! Ρήγας στο ΣΚΑΙ: Τόσα χρόνια τα κανάλια επιβίωναν χωρίς να πληρώνουν κανένα αντίτιμο στο κράτος (Video)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *