Είστε εδώ

“Τούρμπο” ο … συνδικαλιστής Πρετεντέρης, παίζει το παιχνίδι των μετόχων: Να συνεχίσουν να δουλεύουν χωρίς … να πληρώνονται, οι εργαζόμενοι του Mega!

Απίστευτα πράγματα στα όρια της ιλαροτραγωδίας συμβαίνουν στο Mega. Κι αυτό γιατί η “συνήθεια χρόνων”, δηλαδή ο κάθενας να εξυπηρετεί τη γραμμή του κάθε μετόχου και όχι την αντικειμενικότητα, φαίνεται ότι τώρα γυρνάει μπούμερανγκ εις βάρος όλων εκείνων που επί χρόνια παραπληροφορούσαν ( κατα δική τους ομολογία ) προκειμένου να προωθήσουν “γραμμές”. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του zappit.gr, σκηνές απείρου κάλλους, αλλά και ενδεικτικές της έλλειψης στοιχειώδους αλληλεγγύης και συναδελφικού δεσίματος, ανάμεσα στους εργαζόμενους, εκτυλίχθηκαν στην τελευταία ΓΣ των εργαζομένων του Μεγκαααάλου καναλιού τη … Μεγάλη Εβδομάδα!
Μια περιπετειώδης Γενική Συνέλευση, στην οποία η φωνή που ακούστηκε πιο δυνατά ήταν αυτή του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ υπήρξε και σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Οικονομέα και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, πραγματοποιήθηκε στο Mega στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η απεργία της ΠΟΕΣΥ, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών.
Όπως γράφει η εφημερίδα, η έντονη σύγκρουση μεταξύ των δύο δημοσιογράφων είχε να κάνει με το αν θα έπρεπε να σταλούν εξώδικα προς τις τράπεζες προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του καναλιού για να καταβληθεί το δώρο του Πάσχα. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ ο Γιώργος Οικονομέας, τον οποίο στήριξε με δυναμικό τρόπο ο Δημήτρης Τάκης (ο οποίος είναι συμπαρουσιαστής του Χασαπόπουλου), επέμεινε ότι το εξώδικο θα έπρεπε να σταλεί στους μετόχους.
Αυτός που εμφανίστηκε “δυναμικότερος” όλων ήταν ο Γιάννης Πρετεντέρης. Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην πέσει “μαύρο” στην ενημέρωση του καναλιού και να μη γίνουν άλλες στάσεις εργασίας πάνω σε δελτία και εκπομπές. “Ας το κλείσουν οι μέτοχοι και οι τράπεζες, αν θέλουν να το κλείσουν, αλλά όχι εγώ”, είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, είπε μια φράση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και απορίες: “Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Έως τις 12 Μαΐου θα φανεί αν θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη και το κανάλι θα συνεχίσει να υπάρχει ή αν θα κλείσει“.
Πηγή: Secret – Παραπολιτικά …”
Δηλαδή ο … αγαπητός Γιάννης, που προφανέστατα με το μισθό που έπαιρνε από το Μεγκάλο κανάλι, ΔΕΝ έχει και σημαντικό πρόβλημα να περιμένει δουλεύοντας και ένα και δύο και τρείς και … χρόνια, να βρεθεί λύση στο “ιδιοκτησιακό” του καναλιού, ζητάει από το σύνολο των εργαζομένων που αμοίβονταν με 500άρια και 700άρια, να κάνουν το ίδιο … προκειμένου να μην πέσει “μαύρο” στο σταθμό. Το σταθμό των … μετόχων, φίλων του κ Πρετεντέρη, που προφανώς καθόλου δεν θα τους ενοχλούσε μια τέτοια εξέλιξη, περιμένοντας με τη σειρά τους μπας … Μπας και πέσει ο Τσίπρας και ο Παππάς και καταργηθούν οι άδειες! Αχ βρε Γιαννάκη! Ούτε στο ( πολιτικό ) παραμύθι είσαι καλός, ούτε στο συνδικαλιστικό “παραμύθιασμα”. Εκεί με αυτά που λες , καταντάει … “ανέκδοτο”!

Μια σκέψη στο ““Τούρμπο” ο … συνδικαλιστής Πρετεντέρης, παίζει το παιχνίδι των μετόχων: Να συνεχίσουν να δουλεύουν χωρίς … να πληρώνονται, οι εργαζόμενοι του Mega!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *