Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόμβα” για τη ΝΔ – να γιατί “ζορίζεται” η Ντόρα! Αποχαρακτηρίστηκαν 33 απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ για το Μακεδονικό και βγαίνουν άμεσα στο φως!!!!

“Βόμβα” για τη ΝΔ – να γιατί “ζορίζεται” η Ντόρα! Αποχαρακτηρίστηκαν 33 απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ για το Μακεδονικό και βγαίνουν άμεσα στο φως!!!!

Το αίτημα του υπουργείου Εξωτερικών να αποχαρακτηριστούν τα έγγραφα για τις παλαιότερες διαπραγματεύσεις Ελλάδας – ΠΓΔΜ έχει εγκριθεί, σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε ο «105,5 Στο Κόκκινο». Πρόκειται σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για 33 έγγραφα που αποχαρακτηριστηκαν και έρχονται άμεσα στη Βουλή και τη δημοσιοτητα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναπαρήγαγε την ψευδολογία του περιοδικού Athens Review of Books, για την οποία μάλιστα ο επικεφαλής του καταδικάστηκε αμετάκλητα. Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο του περιοδικού ο Νίκος Κοτζιάς χαρακτηριζόταν «σταλινικός γκαουλάιτερ», ενώ του αποδιδόταν ψευδώς πως είχε σπουδάσει στην Ανατολική Γερμανία και πως «συνεργάστηκε με κάποιον αμείλικτο κομμουνιστή Γερμανό “φιλόσοφο”, συνεργάτη της Μυστικής Αστυνομίας “Στάζι”».

Τι οδήγησε όμως την Ντόρα Μπακογιάννη στο να αναπαράγει αυτές τις αθλιότητες εναντίον του σημερινού Υπουργού Εξωτερικών;

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που συνέλεξε ο «105,5 Στο Κόκκινο», το αίτημα του Νίκου Κοτζιά για αποχαρακτηρισμό των απόρρητων εγγράφων, που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας και ΠΓΔΜ επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έχει εγκριθεί, ανοίγοντας το δρόμο για την δημοσιοποίηση της αλήθειας και της τακτικής των κυβερνήσεων εκείνων και προκαλώντας πανικό στους πολιτικούς ιθύνοντες εκείνων των διαπραγματεύσεων.

Υπενθυμίζεται επίσης πως ο νυν Υπουργός Εξωτερικών είχε γνωστοποιήσει σε συνέντευξή του, πως σημαντικά αρχεία με πρακτικά των διαπραγματεύσεων είχαν εξαφανιστεί από το Υπουργείο Εξωτερικών…

Leave a Reply

Top