Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόμβα” από τη Γιάννα Παπαδάκου: Νέα ευρήματα που αποδεικνύουν ξέπλυμα “μαύρου χρήματος” για πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis (ηχητικό)

“Βόμβα” από τη Γιάννα Παπαδάκου: Νέα ευρήματα που αποδεικνύουν ξέπλυμα “μαύρου χρήματος” για πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis (ηχητικό)

Νέα ευρήματα για πολιτικά πρόσωπα σε σχέση με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στο σκάνδαλο της Novartis έχει εντοπίσει η έρευνα της εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, όπως ανέφερε η Γιάννα Παπαδάκου μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Δημήτρη Κουκλουμπέρη και Νίκο Σβέρκο.

Κάποιοι προσπαθούν να θάψουν την υπόθεση της Novartis, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, στο επίπεδο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, είπε η κ. Παπαδάκου, «η κ. Τουλουπάκη δεν περιμένει την Βουλή να της δώσει άδεια, το ψάχνει». Μάλιστα, «υπάρχουν ευρήματα για πολιτικά πρόσωπα», όπως αποκάλυψε.

Υπογράμμισε ότι στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, «τα πολιτικά πρόσωπα εξετάζονται μόνο για τα αδικήματα της απιστίας και της δωροδοκίας, που είναι παραγεγραμμένα».

Αντίθετα, το ξέπλυμα το διερευνά ήδη αυτή την ώρα η κ. Τουλουπάκη. Υπάρχει νόμος που λέει ότι το ξέπλυμα το ερευνά η Δικαιοσύνη, όχι η Βουλή», όπως διευκρίνισε.

One thought on ““Βόμβα” από τη Γιάννα Παπαδάκου: Νέα ευρήματα που αποδεικνύουν ξέπλυμα “μαύρου χρήματος” για πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis (ηχητικό)

Leave a Reply

Top