Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Τη Δευτέρα η συζήτηση στη Βουλη! Πολάκης: «Πάλι εκκλησίες θα κλέψουμε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου»

Τη Δευτέρα η συζήτηση στη Βουλη! Πολάκης: «Πάλι εκκλησίες θα κλέψουμε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου»

«Πάλι εκκλησίες θα κλέψουμε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου», σχολιάζει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε σημερινή του ανάρτηση στο Facebook, αναφερόμενος στην επιστολή του πρωθυπουργού με την οποία ζητείται αναβολή της αυριανής συζήτησης στη Βουλή, η οποία αφορά επερώτηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Αποστομωτική απάντηση του Αλέξη σε αυτά που διακινούν από το πρωί τα ΜΜΕ της διαπλοκής περί «απόδρασης» στο Παρίσι κλπ.», συμπληρώνει.

Για την προσεxή Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου μετατέθηκε τελικά η σyζήτηση αναφορικά με την επερώτηση 13 βουλευτών της ΝΔ με θέμα «Πώληση βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και αεροπορικών βομβών της Ελληνικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβια με Διακρατική Συμφωνία».
Η τελική απόφαση για την αλλαγη του κοινοβουλευτικού προγράμματος έληφθη σήμερα το μεσημέρι από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής που συνεδρίασε εκτάκτως μετά την επιστολή του Αλεξή Τσίπρα με την οποία ο πρωθυπουργός ζητούσε τη χρονική μετάθεση της σύζήτησης για να μπορεί να παραστεί στη Βουλή( αύριο ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Γαλλία) και να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του κ.Πολάκη:

Leave a Reply

Top