Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τέλος στα όνειρα της ΝΔ και κύκλων της διαπλοκής για πρόωρες έβαλε ο Νταισελμπλουμ! “Στην ώρα τους το 2019!!!”

Τέλος στα όνειρα της ΝΔ και κύκλων της διαπλοκής για πρόωρες έβαλε ο Νταισελμπλουμ! “Στην ώρα τους το 2019!!!”

Κάθε σκέψη πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, απέκλεισε ο επικεφαλής του Γιουρογκρούπ, Γερούν Ντάισελμπλουμ σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής», που τιτλοφορείται«Κρατήστε τις εκλογές για το 2019». Το πιο σημαντικό όμως σημείο της συνέντευξης είναι εκέινο όπου ο Ολλανδός ΥπΟικ και επικεφαλής του Eurogroup τονίζει ότι η συμφωνία για το χρέος θα πρέπει να έχει γίνει, ΠΡΙΝ από το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018!!!

«πρέπει να τελειώσουμε μαζί το πρόγραμμα, να φροντίσουμε την έξοδο από αυτό και να έχουμε έως τότε μια συμφωνία για το χρέος».

Επισημαίνει πως το κλειδί είναι η πολιτική σταθερότητα και σημειώνει πως «κοινός μας στόχος είναι η ελληνική οικονομία να σταθεί και πάλι στα πόδια της, τα δημοσιονομικά της χώρας να σταθεροποιηθούν, η εμπιστοσύνη να συνεχίσει να βελτιώνεται και η πρόσβαση στις αγορές να γίνει απρόσκοπτη» σημειώνει και διαμηνύει πως αυτά πρέπει να γίνουν από τώρα μέχρι και τον ερχόμενο Αύγουστο. «Εάν επιτύχουμε αυτά, είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία» υπογραμμίζει.

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top