Είστε εδώ

“Στα βράχια” οι ελπίδες της διαπλοκής για επανάληψη της ιστορίας με τον “βασικό μέτοχο”! Δήλωση Κομισιόν

” Το καλοκαίρι θα φύγουν, όχι για Κύπρο, αλλά … πρόσφυγες στην Συρία !”. Το είχαμε γράψει εδώ και μήνες ότι ούτε οι ” φυσικοί ” τους σύμμαχοι, ο Γιούνγκερ και η Κομισιόν, δεν τους θέλουν …! Και αναφερόμσαταν στο προηγούμενο ” σύστημα ” διαπλοκής, πολιτικών, τραπεζιτών και ΜΜΕ. Έτσι μετά το “ άδειασμα ” πέρυσι τον Νοέμβριο των Σαμαρο-βενιζέλων, που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης τους, σήμερα ” ναυάγησε ” και η τελευταία ελπίδα των καναλαρχών υποτακτικών τους, να βρουν ” ευρωπαικό άσυλο “.
Η συγκέντρωση εσόδων από την πώληση των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών, είναι μνημονιακή υποχρέωση δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς. Όταν ” ρωτήθηκε ” για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την πώληση τεσσάρων αδειών τηλεοπτικών καναλιών, ο Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησε ότι ” το μνημόνιο δεσμεύει την ελληνική κυβέρνηση να εκκινήσει έναν διεθνή διαγωνισμό για την πώληση των τηλεοπτικών αδειών, τονίζοντας ότι τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων.” ….
« Ο διαγωνισμός πρέπει να γίνει με σεβασμό στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και καθώς δεν έχει γίνει ακόμα καμία πρόταση σχετικά με τον διαγωνισμό, δεν έχει γίνει και καμία συζήτηση με τους θεσμούς » πρόσθεσε. Ωστόσο, υπογράμμισε πως « είναι τα κράτη-μέλη που αποφασίζουν για τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, καθώς αυτή η νομοθεσία δεν έχει εναρμονιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ».
Τους βλέπουμε σε λίγο να φεύγουν, όχι γαι Κύπρο, αλλά για Συρία …!

Μια σκέψη στο ““Στα βράχια” οι ελπίδες της διαπλοκής για επανάληψη της ιστορίας με τον “βασικό μέτοχο”! Δήλωση Κομισιόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *