Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σπύρος Δανέλλης στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής: “Τσίπρας και Ζάεφ γράφουν ιστορία” –

Σπύρος Δανέλλης στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής: “Τσίπρας και Ζάεφ γράφουν ιστορία” –

Στην εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που πήρε τον λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, στην αίθουσα εισήλθε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο βουλευτής του Ποταμιού καταχειροκροτήθηκε τόσο πριν ξεκινήσει να μιλάει όσο και όταν είπε τα εξής:
“Η στάση μου είναι αυτονόητη. Αυτά μου επιβάλλει η συνείδηση μου και η συνέπεια μου σε αυτά που διατύπωνα τα πέτρινα χρόνια του 92. Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία σας και την ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση. Να σας συγχαρώ και για την επιλογή μιας εξαιρετικής ημέρας. Ουδέν τυχαίο στη ζωη τούτη”
Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστώνεται η συμφωνία. Δε δείλιασε πάρα το κόστος. Και επειδή την ιστορία τη γράφουν τα πρόσωπα, ο Τσίπρας με τον Ζάεφ, ο Κοτζιάς και ο Δημητρόφ γράφονται στην ιστορία. είτε αρεσει είτε όχι”
Είπε ακόμη πως το Ποτάμι στάθηκε συνεπές, ενώ αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είπε: “Μοιραίο πρόσωπο τα προηγούμενα χρόνια είναι ο Αντώνης Σαμαράς και αυτό υιοθετείται και από τον Μητσοτάκη. Σαν αρχαία τραγωδία. Ο γιος υποτάσσεται στον πολιτικό γονέα του πατέρα του. Για το ΠΑΣΟΚ απλώς θλίβομαι και περιμένω να ακούσω τις άλλοτε ψύχραιμες φωνές που κρύβονται στα αντισύριζα λαγούμια”

Στα πάνελ της εκδήλωσης συμμετέχουν πολιτικοί, κυρίως από το χώρο της Κεντροαριστεράς, και ακαδημαϊκοί, μεταξύ των οποίων πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Στην εκδήλωση το «παρών» δίνουν επίσης ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, oι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μπίστης και Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Σταύρος Κοντονής.

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top