Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σφοδρή επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη για την σπέκουλα επάνω στο συλλαλητήριο: “Απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός” !

Σφοδρή επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη για την σπέκουλα επάνω στο συλλαλητήριο: “Απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός” !

Μόνο … #Παραιτηθείτε δεν ζήτησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την κυβέρνηση, αν … και η ψυχούλα το ξέρει! Ως “λαική διαμαρτυρία” κατά της κυβέρνησης μετέφρασε το σημερινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονική για το Μακεδονικό, ο πρόεδρος της ΝΔ και φυσικά εισέπραξε το αναμενόμενο σχόλιο από τον κυβερνητικό εκπροσωπο!«Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός.

Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη, όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα.»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας.

Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια Κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα».

Leave a Reply

Top