Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ωμή παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά στην ελληνική Δικαιοσύνη: “Μεθόδευση της Εισαγγελέως Τουλουπάκη και της κυβέρνησης οι δήθεν εις βάρος μου αναφορές του FBI”

Ωμή παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά στην ελληνική Δικαιοσύνη: “Μεθόδευση της Εισαγγελέως Τουλουπάκη και της κυβέρνησης οι δήθεν εις βάρος μου αναφορές του FBI”

Αν δεν πρόκειται για υπαγορευμένη από τον ίδιο τοποθέτηση,τότε οφείλει άμεσα να βγει και να την διαψεύσει! Διαφορετικά η “δήλωση συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά” που μοιράστηκε πριν λίγη ώρα μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μια μοναδική στην ελληνική μεταπολιτευτική ιστορία κατάφωρη παραβίαση του Σύνταγματος και των αρχών του πολιτευματός μας και μαλιστα από πρώην Πρωθυπουργό..! Απίστευτη προσβολή της Δικαιοσύνης και προσπάθεια επηρεασμού, αν οχι “μπούλινγκ” της Εισαγγελέως Τουλουπάκη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς από αποκαλούμενους ως “συνεργάτες” του πρώην προέδρου της ΝΔ.  Εγείτεται μάλιστα και  τεράστιο ζήτημα και το αν,  η επίσημη ΝΔ που επανειλλημμένα έχει κατηγορήσει  την κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, αλλά και τον Πάνο Καμμένο, για δήθεν προσπάθεια παρέμβασης στην Δικαιοσύνη, καλύπτει πολιτικά την αμετροεπή δήλωση του Αντ Σαμαρα … Τέλος περιένουμε και την αντιδραση αυτη τη φορά της τόσο “ευαισθητης” σε παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων, Ενωσης Εισαγγελέων, στην ωμή παρέμβαση του πρωην πρωθυπουργού και τους προπηλακισμούς κατά μιας γυναικας μελους της …

Πιο συγκεκριμένα, …”Συνεργάτες” του Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας ρεπορτάζ για έγγραφο του FBI στη δικογραφία με αναφορά και στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού κάνουν λόγο για «σκευωρία» και «γελοιότητα» της κυβέρνησης και για «διατεταγμένη μεθόδευση».

Συγκεκριμένα οι … “συνεργάτες” του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ δηλώνουν:

«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά. Η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ό,τι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα. Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού.

Μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για 7 πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά.

Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την Αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό.

Επιβεβαιώνει όμως και την διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της κας Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των Αμερικανικών Αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει.”

Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!»

Leave a Reply

Top