Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Νίκος Παππάς: ” Δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα του μαύρου της ΕΡΤ! Θα καταλογιστεί το κόστος και θα είναι … μέρα-μεσημέρι!!!”

Νίκος Παππάς: ” Δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα του μαύρου της ΕΡΤ! Θα καταλογιστεί το κόστος και θα είναι … μέρα-μεσημέρι!!!”

Στην εκδήλωση για την τοποθέτηση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο, Β. Κωστόπουλο, παραβρέθηκε και μίλησε σήμερα ο υπ ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς, λύνοντας πολλές “απορίες” ! Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, ξεκαθάρισε ότι “δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα της ΕΡΤ” με το “μαύρο” του 2013 και ότι η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας θα διερευνήσουν πόσο κόστισε στους πολίτες το “μαυρο της ΕΡΤ”! Και ότι θα αποδώσουν τις ευθύνες ποινικές και αστικές, σε όποιους καταλογιστούν, χωρίς εκπτώσεις και “χάρες” !

“Θα ακολουθήσει η διερεύνηση από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για να αποδοθούν ευθύνες.Ο έλεγχος θα γίνει και θα’ναι μέρα μεσημέρι.”, ξεκαθάρισε ο Νίκος Παππάς και συνέχισε : ” Είναι απόφασή μας να ερευνήσουμε το κόστος του “μαύρου”, το πόσο τελικά στοίχισε στον ελληνικό λαό.”

Παράλληλα ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι ” Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση της ΕΡΤ. Ο καιρός που τα άλλα κανάλια κατέκλεβαν την ΕΡΤ πρέπει να παρέλθει οριστικά…” αναφερόμενος στην λεληλασία της Δημόσιας Τηλεόρασης και του πλούτου της από τα ιδιωτικά ΜΜΕ, ενώ πέταξε και το καρφί του για τα “κροκοδείλια” δάκρυα της ΝΔ και της ιδιωτικής τι-βι για την αντικειμενικότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης υπενθυμίζοντας πως “Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι έχουν την πολυτέλεια να αποκλίνουν από τη συνταγματική υποχρέωση της ισότιμης προβολής όλων των απόψεων…”

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τη νέα ημερα της Δημόσιας Τηλεόρασης που ξεκινάει με τη νεα Διοίκηση της ΕΡΤ ο Νίκος Παππάς την καλωσόρισε… ” Σήμερα ξεκινάει μια σημαντική καινούρια σελίδα.Τα πρόσωπα δεν χρειάζονται συστάσεις – Η ΕΡΤ είναι συνεκτικός δεσμός της χώρας.Η αξία της δεν μπορεί να αποτιμήθει.Το βιώσαμε-ολόκληρη η κοινωνία-με το βίαιο κλείσιμο της…”, ήταν τα λόγια του Υπ ΨΗΠΤΕ!

Leave a Reply

Top