Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κωνσταντίνος Κατσίκης: “Τι ζητάτε από τους ΑΝΕΛ; Να ρίξουμε την κυβέρνηση; Δε θα τη ρίξουμε. Μαζέψτε το μυαλό σας…” Προσωπική επίθεση στους Μητσοτάκηδες για Σαμαρά!

Κωνσταντίνος Κατσίκης: “Τι ζητάτε από τους ΑΝΕΛ; Να ρίξουμε την κυβέρνηση; Δε θα τη ρίξουμε. Μαζέψτε το μυαλό σας…” Προσωπική επίθεση στους Μητσοτάκηδες για Σαμαρά!

“Δείξατε για άλλη μία φορά τι σόι δεξιοι είσαστε. Μιλήσατε για τον πατέρα μου τώρα; Ο πατέρας μου στήριζε την κυβέρνηση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που την έριξε ο Σαμαράς και τώρα μας λέτε ότι πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Δε μιμούμεθα το Σαμαρά, να το ξέρετε. Και εύχομαι να ζω όταν ο ιστορικός του μέλλοντος αποκαλύψει αυτόν που αποκαλούσε ο Επίτιμος προδότη, εσείς και το μητσοτακέικο- κυρίως το μητσοκακέικο- δέχθηκε να επιστρέψει στη ΝΔ ”

“Μιλήσατε για σύνοδο Βουκουρεστίου και σήμερα όταν είδατε τα συλλαλητήρια που απαγορεύατε στους βουλευτές σας να πάνε και τώρα τα ακολουθείτε γιατί είστε λαϊκιστές

“Τι ακριβως ζητάτε από τους ΑνΕλλ; Να ρίξουν την κυβερνηση; Δεν θα την ρίξουμε. Και ξέρετε γιατι; Γιατι αρνειστε να αναλάβετε την ευθύνη για την φτωχοποιηση του ελληνικού λαού! Αρνειστε να καταδικασετε εκείνους που μας οδηγησαν στα Μνημόνια, που μας έφεραν εδω…Είστε λαικιστές και υποκριτές”, σημειωσε

Leave a Reply

Top