Είστε εδώ
Home > FAQ news > Καταδίωξη του Μπαρμπαρούση από την ΕΛΑΣ στην Εθνική οδό

Καταδίωξη του Μπαρμπαρούση από την ΕΛΑΣ στην Εθνική οδό

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα της αστυνομίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Νωρίτερα, το patrastimes.com ανέφερε ότι το αυτοκίνητο του Μπαρμπαρούση, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα πέρασε περίπου στις 9 το βράδυ τα διόδια της γέφυρας στο Ρίο, ενώ τον ακολουθούσαν περιπολικά της αστυνομίας. Ο Μπαρμπαρούσης φέρεται να προσπέρασε χωρίς να σταματήσει και ένα μπλόκο της Τροχαίας, ωστόσο οι αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν στήνουν νέο «μπλόκο» υπό τον φόβο τροχαίου ατυχήματος.

Από την αρχή πληροφορίες ανέφεραν ότι ο βουλευτής, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας,κατευθυνόταν προς το Αγρίνιο.

Πηγές: iefimerida.gr, in.gr, tovima.gr

Leave a Reply

Top