Είστε εδώ
Home > FAQ media > Έως το τελος της εβδομάδας η ανακοίνωση από το ΕΣΡ για τους προσωρινούς υπερθεματιστές! Ποιοι περνάνε τον πήχυ…

Έως το τελος της εβδομάδας η ανακοίνωση από το ΕΣΡ για τους προσωρινούς υπερθεματιστές! Ποιοι περνάνε τον πήχυ…

Κρίσμη εβδομάδα για τις α΄δειες των καναλιών! Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και τα όσα άφησε να εννοηθούν ο Νίκος Παππάς στη συνεντευξή του το πρωί της Δευτέρας στον Real και το Ν Χατζηνικολάου, ως το τέλος της εβδομάδας το ΕΣΡ, θα παρουσιάσει τη λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι και οι έξι υποψήφιοι, ΑΝΤ1, Star, Alpha, ΣΚΑΪ, Epsilon TV και η Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ.

Το κρίσιμο στάδιο είναι αυτό των ενστάσεων. Αν δεν υπάρξουν, θα προχωρήσει η διαδικασία άμεσα και θα ανακηρυχθούν οριστικοί υπερθεματιστές, με την υποχρέωση να πληρώσουν την πρώτη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ, για την άδεια αξίας 35 εκατ. ευρώ, διάρκειας δέκα ετών.

Η συνέχεια θα δοθεί στο ΣτΕ, η Ολομέλεια του οποίου θα συνεδριάσει επί των προσφυγών των Alpha, Star, ANT1, ΣΚΑΪ, Mega και ΕΙΤΗΣΕΕ στις 4 Μαΐου. Αν, αντιθέτως, υπάρξουν ενστάσεις, τότε θα πρέπει να γίνει έλεγχος επί των καταγγελιών και να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων και περαιτέρω έλεγχου σε βάθος των οικονομικών στοιχείων, με αναπόφευκτη καθυστέρηση.

Πηγή: typologies.gr

Leave a Reply

Top