Είστε εδώ

Τώρα (upd) : Έχουμε “αξιολόγηση” για τα μέτρα του Ιουλίου!!! Μπρα-ντε-φερ για τα μέτρα ρεζέρβα με Σόιμπλε και ΔΝΤ!

Οι πληροφορίες από το ελληνικό επιτελείο, αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ανέφεραν ότι “έχουμε πλέον αξιολόγηση, με βάση τα συμφωνημένα του Ιουλίου”. Πιο συγκεκριμένα, συμφωνήθηκαν τα μέτρα 5,4 δις και είναι όλα έτοιμα για τη σύνταξη ενός πρώτου stαff level agreement από τα τεχνικά επιτελεία, τις επόμενες ώρες! Ανοιχτό και μοναδικό σημείο διαπραγμάτευσης απομένει πλέον η “ξαφνική” απαίτηση, όπως σερβιρίστηκε στο Eurogroup, του ΔΝΤ για “εφεδρικό πακέτο μέτρων”, ύψους 3 δις! Με την ελληνική θέση για θεσμοθέτηση αυτόματου μηχανισμού εξισορρόπησης, σε περίπτωση δημοσιονομικού εκτροχιασμού που θα ενεργοποιηθεί μόνον εάν και εφόσον και όταν … η Κομισιόν του Γιούνγκερ του Σουλτς και των ηγετών της ΕΕ. Απέναντί μας για άμεση νομοθέτηση και ποσοστικοποίηση του πακέτου “ενδεχόμενων μέτρων”, το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η τρόικα εσωτερικού. Η συμφωνία η, η διαφωνία αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέχρι τα ξημερώματα, που ανοίγουν και τα … γραφεία στις ΗΠΑ, στο Χίλτον ( και αλλού … )!
Την είδηση του the faq επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και το ΑΠΕ-ΜΠΕ με τηλεγραφημα από Βρυξέλλες όπυ αναφερεται και δήλωση του Νταισελμπλουμ σε ολλανδικό κανάλι, όπου αναγγέλει συμφωνία επάνω στα μέτρα 5,4 δις του Ιουνίου και επιβεβαιώνει τη σύγκληση Eurogroup την Πέμπτη…

Μια σκέψη στο “Τώρα (upd) : Έχουμε “αξιολόγηση” για τα μέτρα του Ιουλίου!!! Μπρα-ντε-φερ για τα μέτρα ρεζέρβα με Σόιμπλε και ΔΝΤ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *