Είστε εδώ
Home > FAQ media > Εμπλοκή στη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγ Μαρινάκη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού! Διαψεύδει η Alter Ego

Εμπλοκή στη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγ Μαρινάκη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού! Διαψεύδει η Alter Ego

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του documentonews.gr, εμπλοκή παρουσιάστηκε στην επικύρωση της αγοράς του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς η Επιτροπή Ανταγωνισμού, δεν ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, τη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη! Αιτία, ο έλεγχος του πρακτορείου διανομής Τύπου, ΑΡΓΟΣ…

Η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, αποφάσισε να μην εγκρίνει ως έχει την εξαγορά, αλλά διέταξε η υπόθεση να παραπεμφθεί στη λεγόμενη β’ φάση πλήρους διερεύνησης, η οποία, βάσει του νόμου, διαρκεί 3 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάγκη για την β’ φάση πλήρους διερεύνησης, αφορά ιδίως ως προς την επηρεαζόμενη από την εξαγορά κάθετη αγορά στη διανομή τύπου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επιτροπή θέλει να εξετάσει ενδελεχώς, εάν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της ALTER EGO διατηρεί έμμεσα τον (de facto) έλεγχο του πρακτορείου διανομής Τύπου, ΑΡΓΟΣ.

Διαψεύδει η εταιρεία Aλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη τα περί εμπλοκής της μεταβίβασης του ΔΟΛ.

Συγκεκριμένα η εταιρεία χαρακτηρίζει «ανακριβή» τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Επιτροπή Ανταγωνισμού, δεν ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, τη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τα δημοσιεύματα (δείτε ΕΔΩ) ανέφεραν ότι η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, αποφάσισε να μην εγκρίνει ως έχει την εξαγορά, αλλά διέταξε η υπόθεση να παραπεμφθεί στη.. λεγόμενη β’ φάση πλήρους διερεύνησης, η οποία βάσει του νόμου διαρκεί 3 μήνες.
Η Αλτερ Εγκο αναφορικά με τα εν λόγω δημοσιεύματα ενημερώνει για τα εξής:
«Κατά τη συζήτηση για τη γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση ελέγχου από την εταιρεία μας επί περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΔΟΛ) Α.Ε.», η Επιτροπή Ανταγωνισμού, όπως προβλέπεται στο νόμο, αποφάσισε να προχωρήσει στη φάση πλήρους διερεύνησής της και δεν προέβη σε καμία απορριπτική απόφαση».

One thought on “Εμπλοκή στη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγ Μαρινάκη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού! Διαψεύδει η Alter Ego

Leave a Reply

Top