Είστε εδώ

Τώρα: Δήλωση-κόλαφος του Ντάισελμπλουμ για τα ψέμματα που μετέδωσαν τα ελληνικά ΜΜΕ:”Δεν ισχύουν αυτά που γράφουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι για 4ο Μνημόνιο ..”

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ καταρρίπτει τους αισχρούς ψευδολόγους του ελληνικού Τύπου, που έφθασαν μάλιστα στο σημείο να “σπάσουν” την απεργία τους κατά του ν/σ της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, για να διασπείρουν την ύπουλη προπαγάνδα τους για #tetarto_Mnimonio που δήθεν φορτωσε στον ελληνικό λαό η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ! Ψέμματα τα οποία έκαναν και hashtag στο διαδίκτυο και γέμισαν με δημοσιογραφική λάσπη τον ανενημέρωτο ελέω ΕΣΗΕΑ ( ας είναι καλά και το “ηθικό πλεονέκτημα” της συνδικαλιστικής δεοντολογίας, των αριστερών δημοσιογράφων. Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνουν το σφάλμα τους, σαν την παράδοση της Βάρκιζας… ), ελληνικό λαό. «[…] Επιτρέψτε μου να κάνω σαφές – [διότι] στον ελληνικό τύπο γίνεται λόγος για 4ο μνημόνιο – αυτό σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ισχύει», δήλωσε απερίφραστα στο Άμστερνταμ, μετά τη λήξη του Eurogroup ο επικεφαλής του, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Και όσο νά ναι, δεν τον λές και … “συμπαθούντα” τον Τσίπρα !!!
Κοιτώντας τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, οι Έλληνες βρίσκονται σε καλό δρόμο, είναι πολύ αποφασισμένοι. Θεωρώ ότι η δέσμη [μέτρων] που έχουμε κατά 95% δείχνει πολύ καλή. Πρόκειται, λοιπόν, για έναν τύπο επιπλέον πακέτου εξασφάλισης, και θεωρώ ότι πρέπει απλώς να εργαστούμε στο πώς αυτός ο μηχανισμός θα μοιάζει. Ασφαλώς, υπάρχουν νομικοί περιορισμοί. Δεν μπορούμε, δεν πρόκειται – και ούτε καν επιθυμούμε – να υπερβούμε νομικούς περιορισμούς που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα το σχεδιάσουμε κατά τρόπο ο οποίος προσφέρει αξιοπιστία, αυτοματισμό και αντικειμενικότητα, και χρειάζεται να είναι νομικά δυνατός, φυσικά».
To the faq που παρά το ότι είναι ένα νεαρό σε διαδρομή Μέσο, σέβεται το κοινό του και την αξιοπρέπειά του και όχι τα οποιαδήποτε συμφέροντα και σκοπιμότητες , από το πρωί μετέδωσε σωστά τα συμπεράσματα του Eurogroup , επισημαίνοντας ότι στην ουσία ΔΕΝ αφορούσε την Ελλάδα, αλλά το moratorium ( έντιμο συμβιβασμό ) ανάμεσα στο Ταμείο και τους Ευρωπαίους, ώστε να παραμείνει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα, προς το παρών. Επίσης επεσήμανε ότι ο όρος που πολύ προσεκτικά χρησιμοποίησε στην ανάρτησή του στο twitter ο Ντάισελμπλουμ, ήταν “ενδεχόμενα” μέτρα και όχι προαπαιτούμενα μέτρα όπως σύσσωμοι μετέδωσαν προβοκατόρικα οι απεσταλμένοι των ελληνικών ΜΜΕ συνάδελφοί μας, δημοσιογράφοι. Όλοι κρινόμαστε. Από τους αναγνώστες και την … αλήθεια! Και βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η κατά συρροή ψευδολογία των ΜΜΕ ήταν μια ένεση ηθικού για το καταρακωμένο κύρος του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε  να βγεί για λίγο από τη δύσκολη θέση, στην έναρξη του “δήθεν” Συνεδρίου της κολοβομένης ΝΔ …
Πηγή: euro2day.gr

One thought on “Τώρα: Δήλωση-κόλαφος του Ντάισελμπλουμ για τα ψέμματα που μετέδωσαν τα ελληνικά ΜΜΕ:”Δεν ισχύουν αυτά που γράφουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι για 4ο Μνημόνιο ..”

  1. Το πως σε έλεγαν πριν ποσώς μ’ ενδιαφέρει, τώρα πρέπει να σε λένε Αρχιψευταρά και Γλείφτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *