Είστε εδώ
Home > FAQ news > Διήμερη συζήτηση στη Βουλή για την προανακριτική – Σαμαράς, Στουρνάρας μεταξύ των ομιλητών – 10 κάλπες!

Διήμερη συζήτηση στη Βουλή για την προανακριτική – Σαμαράς, Στουρνάρας μεταξύ των ομιλητών – 10 κάλπες!

Δύο ημέρες, την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη θα διαρκέσει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για την προκαταρκτική Επιτροπή στην υπόθεση της Novartis, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραβρεθούν και θα λάβουν τον λόγο ΟΛΑ τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα ( 10 στον αριθμό ) πλην, σύμφωνα με όσα ακούγονται, του πρώην πρωθυπουργού Παν. Πικραμμένου, που θα στείλει υπόμνημα!

Αντίθετα ο έτερος πρώην πρωθυπουργός που υπάρχει στη δικογραφία, ο Αντ. Σαμαράς θα λάβει τον λόγο ενώπιον του σώματος, ενώ το ίδιο θα κάνει και ο Διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας (πριν από λίγο απαλλάχθηκε οριστικά για την υπόθεση του Ποθεν Εσχες από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής)!

Θα στηθούν 10 κάλπες, μια για κάθε πολιτικό πρόσωπο ενώ η ψηφοφορία αναμένεται να ακολουθήσει μετά την λήξη των ομιλιών όλων των εμπλεκομένων προσώπων, περίπου το απόγευμα της Τετάρτης 21/2 …
Υπενθυμίζεται ότι τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι οι Αντώνης Σαμαράς, Παναγιώτης Πικραμένος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Μάριος Σαλμάς, Άδωνις Γεωργιάδης, Ιωάννης Στουρνάρας, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Leave a Reply

Top