Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Μπροστινός” … ο Αλαφούζος, επιτέθηκε στον Σαββίδη για την αγορά του Ε! Προσφυγή (…) προανήγγειλε ο Τέλλογλου!

“Μπροστινός” … ο Αλαφούζος, επιτέθηκε στον Σαββίδη για την αγορά του Ε! Προσφυγή (…) προανήγγειλε ο Τέλλογλου!

Το καρτελ των καναλαρχών νομίζει ότι η … ιστορία επαναλαμβάνεται και πάνε να ξανακάνουν την ίδια επιχείρηση λάσπης, παρεμπόδισης και “δολοφονίας χαρακτήρων ” που είχαν κάνει και στην πρώτη αδειοδότηση ( Καλογρίτσας) ! Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους είναι φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης και η εξαγορά του Ε, που αφού παρότι προσπάθησαν με νυχια και με δόντια επί μήνες, να την ματαιώσουν, απέτυχαν, τώρα απειλούν να προσφύγουν σε διακστηρια για να την βγάλουν άκυρη …

Οι καναλάρχες που δεν θέλουν με τίποτα να μπει άλλος παίκτης στο τηλεοπτικό χώρο, που έμαθαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να τον θεωρούν κληρονομικό τους φέουδο, θέλουν να εμποδίσουν πάση θυσία ( σχεδιάζουν να αέχουν από τον διαγωνισμό, ενω έχουν ήηδ προσφύγει κατα της διεξαγωγής του και με τους όρους του ΕΣΡ… ) την πραγματοποίηση του διαγωνισμού για τις άδειες από το ΕΣΡ, αλλά και τον μοναδικό επενδυτή που δεν έχει δηλώσει “υποταγή” στο καρτέλ, να εισέλθει στον χώρο! Πόσο περισσότερο όταν αντιλαμβάνονται ότι το Epsilon που ήδη καταγράφει δυναμική εισοδο ( ιδιάιτερα το δελτίο του Σ/Κ με την Αμαλία Κάτζου ) στα τηλεοπτικά πράγματα, πρόκειται κυριολεκτικά να απογειωθεί έχοντας από πίσω εναν πανίσχυρο οικονομικά Όμιλο να το στηρίζει και να προσελκύει ήδη το ενδιαφέρον πολλών σημαντικών ονομάτων της τηλεόρασης…

Ομοβροντία πυρών λοιπόν, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορταζ της ιστοσελίδας aixmi.gr εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος εναντίον της εξαγοράς του καναλιού Epsilon σπό τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του σταθμού ισχυρίστηκαν ότι “εγείρεται πλήθος ερωτημάτων για την πώληση, η οποία απέφερε στον Φίλιππο Βρυώνη 14,4 εκατομύρια ευρώ”. Ενώ επαναπροβλήθηκαν οι περσινές δηλώσεις Σαββίδη ότι “αύξανε επίτησες το τίμημα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες”, που ακυρώθηκε από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Ο Τάσος Τέλλογλου, μάλιστα, προανήγγειλε προσφυγή κατά της αγοραπωλησίας, η οποία -όπως είπε- θα υποβληθεί από πρόσωπο που θεωρεί πως έχει έννομο συμφέρον.

Πηγή: aixmi.gr

One thought on ““Μπροστινός” … ο Αλαφούζος, επιτέθηκε στον Σαββίδη για την αγορά του Ε! Προσφυγή (…) προανήγγειλε ο Τέλλογλου!

  1. Πιστεύω πως ο κ.Σαββίδης είναι τεθωρακισμένος από την παγωνιά της Σιβηρίας. Γ΄αυτό τον λόγο θα τους λιώσει όλους.

Leave a Reply

Top