Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ασπίδα” στον Κώστα Καραμανλή ο Αντώναρος και επίθεση στα “κέντρα αποφάσεων” στο Μοσχάτο!

“Ασπίδα” στον Κώστα Καραμανλή ο Αντώναρος και επίθεση στα “κέντρα αποφάσεων” στο Μοσχάτο!

Παρά το ότι ο ίδιος υπέστη με συνοπτικές ( αντικαταστατικές και παρατυπες όπως τις καταγγέλλει με επιχτολή στον Λ Αυγενάκη γραμματέα της ΝΔ ) διαδικασίες την βίαιη αποπομπή του από την παράταξη στην οποία ανηκει εδω και δεκαετίες χωρίς καμια διακοπή … ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του καλεί άπαντες να… αφήσουν ήσυχο τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, διευκρινίζοντας πως αυτή η υπόθεση «είναι καταδικιά μου», διαβλέποντας ίσως πως ο … μεγάλος στόχος κάποιων “κέντρων αποφάσεων” εντός και εκτός της σημερινης ΝΔ, είναι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός! ( Σχετικό ρεπορτάζ δημοσιευσε και χθες το the faq αμέσως μετά την γνωστοποίηση της διαγραφής του πρωην κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργου της κυβερνησης Καραμανλή )

Βέβαια δεν παραλείπει να ρίξει τα βέλη του στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλάνκαι να χαρακτηρίσει «γελοία» τα όσα ακούγονται περί προσχώρησής του στους «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα!

Συνεχίζονται να έρχονται κατα δεκάδες φιλικά μηνύματα για τ οποία σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου.

θα ήθελα με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας να σας ενημερώσω για ορισμένα θέματα:

() Δεχομαι απο χθές προσκλήσεις από όλα τα ραδιοφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια για συνεντεύξεις μετα την αντικαταστατική διαγραφή μου (σημείωση: η λέξη αυτη δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ — γιατι?). Απόφαση μου είναι να μη βγώ πουθενά για την ώρα. Εγώ — αντόθετα με άλλους μαιντανούς — τον εαυτό μου δεν τον κάνω ¨τσιρκολο¨.

() Περιμένω πάντα να συγκληθούν τα αρμόδια οργανα της ΝΔ και να με καλέσουν όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Η σιωπή τους — μεχρι στιγμής — είναι ενδειξη ντροπής κι ενοχης, Για μένα είναιν θέμα αρχής. Και σ αυτά τα θέματα εγώ δεν κάνω πίσω. ¨Οσοι με γνωρίζουν προσωπικά, το ξέρουν καλά.

() Καλά θα κάνουν οι διαφοροι καλοθελητές να αφήσουν το όνομα του Κώστα Καραμανλή έξω απο αυτή τη συζήτηση. Το έχω πεί δεκαδές φορές καιτο ξαναλέω: Οι απόψεις μου ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Δεν παίρνω οδηγιες να πω η να μη πω κάτι από ΚΑΝΕΝΑ. Σέβομαι τον πρώην πρωθυπουργό ως κορυφαίο πολιτικό και προσωπικό μου φίλο. Αλλά η υπόθεση αυτή ειναι καταδικιά μου», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

«Δεν κατέβηκα υποψήφιος το 2015 γιατί δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία»!
Και συνεχίζει: «() Δεν θα χάσω το χρόνο μου να απαντώ σε κάθε ένα συκοφάντη ξεχωριστά. Ούτε στα τρόλια. Ούτε στους δήθεν ανώνυμους διαρροείς από τη παραταξη ΜΟΥ. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά δικτυωμένος και άριστα πληροφορημένος γιά να ξέρω ποιος λέει τι σε ποιον. Αλλά ας τσεκάρουν λίγο τις πληροφορίες που διοχετεύουν. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2015 ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Γιατί ακριβως δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία.

() Τα περί προσχωρήσεως μου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κλπ. ειναι γελοία. Κι αυτά κατευθυνόμενα.Εγώ δεν έχω αλλάξει παράταξη εδώ και 40 χρόνια απο την εποχή που ο Κωνσταντινο Καραμανλής μου εκανε τη τιμή να είμαι συνομιλητής του. Αυτά τα διαδίδουν κάποιοι σαν εναν ευρωβουλευτή της ΝΔ που προερχεται απο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ — όπως κι ο αντιπροέδρος. Αυτά για αρχή. Το ξαναλέω: ¨Ολοι γνωριζόμαστε σ αυτόν τον τόπο.

Ψυχραιμία λοιπόν φίλοι μου. Και μη διστάζετε να απαντάτε σκληρα και τεκμηριωμένα στα τρόλια και τους μουσαφιραίους κάθε μορφης.

Σας διαβεβαιώνω: Είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι αυτό θα φανεί σε λίγο.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Οποτε θέλετε είμαι στη διαθεση σας».

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Top