Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτη ατάκα του Πάνου Σκουρλέτη στην ΕΡΤ: Η μόνη παρέμβαση στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ήταν το μπούλινγκ από τη ΝΔ (βίντεο)!

Απίστευτη ατάκα του Πάνου Σκουρλέτη στην ΕΡΤ: Η μόνη παρέμβαση στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ήταν το μπούλινγκ από τη ΝΔ (βίντεο)!

«Μόνη παρέμβαση στο διαγωνισμό υπήρξε από στελέχη της Ν.Δ κάνοντας μπούλινγκ σε μια ανεξάρτητη αρχή όπως του ΑΣΕΠ» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ! Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι πρόκειται για «άλλο ένα ψέμα από την αξιωματική αντιπολίτευση» όσα ισχυρίζεται για παρέμβαση της κυβέρνησης στο διαγωνισμό.

«Ο διαγωνισμός γίνεται με βάση τον πάγιο νόμο του ΑΣΕΠ συν μια ειδική μοριοδότηση για όσους εργαζόμενους είχαν μια προϋπηρεσία μέχρι 24 μήνες στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και αφορά και τα προηγούμενα χρόνια πριν το 2015. Η ρύθμιση είναι νόμος του κράτους από το 2017 καμία παρέμβαση δεν έγινε», συμπλήρωσε ο Πάνος Σκουρλέτης

Σωστή η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος

«Η θέση ότι πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος είναι απόλυτα αποδεκτή από όλους. Από εκει και πέρα υπάρχει το θέμα της διαχείρισης. Η επιλογή της προσωρινής διακοπής του πρωταθλήματος είναι σωστή στην παρούσα φάση, μέχρι να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε το θέμα», ήταν το σχόλιο του Πάνου Σκουρλάτη για τα γεγονότα της Τούμπας. Σημαντική επίσης παράμετρος, συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης είναι ότι έρχονται οι εκπρόσωποι της FIFA. Είναι διαχρονική η παθογένεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θετική η στάση των φιλάθλων ενώ ο καλύτερος φίλος των εχθρών του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ο συγκεκριμένος παράγοντας.

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους σχέσης ώστε να ρίξουν στα μαλακά τον κ. Σαββίδη για ότι έχει κάνει. Ήμουν από τους πρώτους που μίλησε για την ανάγκη αυστηρών μέτρων. Θα τα δουν οι αρμόδιοι δικαστές» απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι «χρεώνουν το Σαββίδη στην κυβέρνηση».

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top