Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αναβολή της αυριανής συζήτησης σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας από το Ν Βούτση προκειμένου να παρευρεθεί κι ο ίδιος!

Αναβολή της αυριανής συζήτησης σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας από το Ν Βούτση προκειμένου να παρευρεθεί κι ο ίδιος!

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός για την αναβολή της αυριανής συζήτησης αναφορικά με την επερώτηση 13 βουλευτών της ΝΔ με θέμα «Πώληση βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και αεροπορικών βομβών της Ελληνικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας αύριο θα βρίσκεται στο Παρίσι, προκειμένου να τιμηθεί με το Βραβείο Πολιτικού Σθένους. Έτσι ζήτησε την αναβολή της συζήτησης προκειμένου να επιστρέψει και να είναι παρών στη διεξαγωγή της συζήτησης.

ΥΓ: Ο Πρωθυπουργός με τον τρόπο αυτό απαντά στα “δημοσιεύματα” και τις πληροφορίες που άρχισαν να διακινούνται από χθες που έγινε γνωστή η βράβευσή του την Πέμπτη στο Παρίσι, περί εσκεμμένης απουσίας από τη συζήτηση, – δήθεν – , για να μην υπερασπιστεί τον ΥΠΕΘΑ … Τα γνωστά … ΜΜΕ είχαν σπέυσει να σχολιάσουν αρνητικά το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι την Πέμπτη, χαρακτηρίζοντάς το ως “φυγή” προκειμένου να αποφύγει να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις που θα γίνουν από την αντιπολίτευση στον Πάνο Καμμένο!

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top