Είστε εδώ
Home > FAQ media > Άμεση απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ στα όσα είπε το πρωί ο Γεωργιάδης στην ΕΡΤ: “Για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ δεν υπήρχαν νεκροί ούτε στο Πολυτεχνείο…”

Άμεση απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ στα όσα είπε το πρωί ο Γεωργιάδης στην ΕΡΤ: “Για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ δεν υπήρχαν νεκροί ούτε στο Πολυτεχνείο…”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πριν απο λίγο απο τον “αέρα” της ΕΡΤ1 ο κ. Γεωργιάδης, αφού αναλώθηκε σε μια επίδειξη ψεύτικης και υποκριτικής “ευαισθησίας” σε ότι αφορά την ελευθερία της δημοσιογραφικής έκφρασης, και όταν ολοκλήρωσε τα συκοφαντικά του σχόλια για τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη, προχώρησε σαν γνήσιος ακροδεξιός στην ευθεία αμφισβήτηση της ύπαρξης νεκρών κατά τον δίχρονο αγώνα μας εναντίον του μαύρου που επέβαλλαν ο αρχηγός της καρδιάς του Σαμαράς μαζί με τον φίλο του Βενιζέλο.

Δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο απο αυτόν τον τηλεβιβλιοπώλη της ακροδεξιάς αφού εκτός όλων των άλλων που έχουν βγεί απο το φασιστικό ιδεολογικό του υπόβαθρο, ήταν και η ευθεία αμφισβήτηση της ύπαρξης έστω και ενός νεκρού στο Πολυτεχνείο
Δυστυχώς για αυτό και τους ομοίους του υπάρχει και η τηλεοπτική καταγραφή :

Leave a Reply

Top