Είστε εδώ

Τον έβαλε … στη θέση του και μαζί τα εγχώρια “παπαγαλάκια” της προδοσίας! “Να εφαρμόζεις αυτά που σου λένε και να μην κάνεις του κεφαλιού σου…”

Του πήρε τα μέτρα … Αποστόμωσε τον προκλητικό “νεοευρωπαίο” Πολώνο πρόεδρο του Ευρωπαικού Συμβουλκίου Ντόναλντ Τουσκ, ο Αλέξης Τσίπρας, λίγη μόνον ώρα μετά το προβοκατόρικο τουιτάρισμα του φιλοατλαντιστή πολιτικού, με το οποίο συνέχαιρε τις χώρες των Δυτ Βαλκανίων που κλειδώνουν τα σύνορά τους, αφήνοντας δεκάδες χιλιάδες γυναίκες και παιδιά να ξενυχτάνε κάτω από τη βροχή, μέσα στις λάσπες κατά μήκος της συνοριακής γραμμής, στην Ειδομένη.
Ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος είχε δηλώσει πως ήταν απόφαση των 28 να σφραγιστεί ο Βαλκανικός Διάδρομος.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
«O Βαλκανικός δρόμος έκλεισε εξαιτίας μονομερών ενεργειών από χώρες των Δυτικών Βαλκανίων. Η Ε.Ε. δεν έχει μέλλον αν προχωρά με μονομερείς ενέργειες που δημιουργούν τετελεσμένα. Περιμένουμε ο κ. Τουσκ να επικεντρώνει τις προσπάθειες στην εφαρμογή κοινών αποφάσεων ως πρόεδρος της Ευρώπης των 28 και να μην ενθαρρύνει όσους τις αγνοούν».

Μια σκέψη στο “Τον έβαλε … στη θέση του και μαζί τα εγχώρια “παπαγαλάκια” της προδοσίας! “Να εφαρμόζεις αυτά που σου λένε και να μην κάνεις του κεφαλιού σου…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *