Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Το ζεύγος Μητσοτάκη μετακινήθηκε με σκάφος του Λιμενικού σε προστατευμένης περιοχής έρημο νησί, μετατρέποντάς το σε προσωπικό εστιατόριο! (vid)

Το ζεύγος Μητσοτάκη μετακινήθηκε με σκάφος του Λιμενικού σε προστατευμένης περιοχής έρημο νησί, μετατρέποντάς το σε προσωπικό εστιατόριο! (vid)

Το ζεύγος Μητσοτάκη δέσμευσε μέχρι και σκάφος του Λιμενικού για να παρευρεθεί σε ιδιωτικό δείπνο με ξένους celebrities, μετατρέποντας ένα νησί που ανήκει στο κοινοτικό δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura 2000, σε προσωπικό εστιατόριο!

Ερωτήματα προκύπτουν από τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, για το κρεσέντο ανεμελιάς του πρωθυπουργού και της γυναίκας του, που μετακινήθηκαν με σκάφος του Λιμενικού, για ιδιωτικό δείπνο που έγινε στο Δεσποτικό, έρημο νησάκι πολύ κοντά στην Αντίπαρο.

Όπως μετέδωσε το κανάλι, το ζεύγος Μητσοτάκη πήγε απευθείας στο Δεσποτικό με σκάφος του Λιμενικού το απόγευμα της Κυριακής και οι λιμενικοί παρέμειναν στο νησάκι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να επιστρέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του στην Αντίπαρο.

Στην παραλία του έρημου νησιού είχε στηθεί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τραπέζι από γνωστό εστιατόριο της Αντιπάρου που φρόντισε για τα εδέσματα του δείπνου.

Υπενθυμίζεται ότι για το ιδιωτικό δείπνο του ζεύγους Μητσοτάκη με του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ, τη συζύγό του κορυφαία σχεδιάστρια Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ, τους Τομ Χάνκς, Ρίτα Γουίλσον και τον δημοσιογράφο του CNN Άντερσον Κούπερ, έγινε επίσημη διαρροή από το Μαξίμου, προκαλώντας καυστικά σχόλια στο twitter.

Με πληροφορίες από την avgi.gr

Leave a Reply

six + 1 =

Top