Είστε εδώ

Το «Βήμα της Κυριακής» άνοιξε την “πόρτα της κολάσεως” για τον Μητσοτάκη και της διαδοχής για το Νίκο Δένδια! Συνδέει πλήρως τη λειτουργία του Predator στην Ελλάδα με το Μαξίμου

«Η παγίδευση του τηλεφώνου του Νίκου Δένδια προσδιορίζεται πριν από ένα χρόνο, μέσω ύποπτου SMS. Στη θητεία του στο Υπ Προστασίας του Πολίτη είχε ακυρώσει τα σχέδια εταιρείας του Λαβράνου να εγκαταστήσει το κωδικοποιημένο σύστημα επικοινωνιών Sepura με το τρικ “δωρεάς” από ανύπαρκτη εταιρεία».

 – Διαβάστε: “Κόλαση” το πολιτικό σκηνικό μετά τη νέα λίστα του Documento: Το μισό Μαξίμου, ολόκληρη η οικoγένεια Βαρβιτσιώτη, φίλοι επιχειρηματίες μέχρι και… φίλες της Μαρέβας βρισκόντουσαν κάτω από την αυστηρή εποπτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη! Τα νέα ονόματα που φέρνουν ταχύτατες πολιτικές εξελίξεις!

Με πρωτοσέλιδο και 7 σελίδες για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η “θεσμική” ναυαρχίδα του Ομίλου Μαρινάκη ανοίγει την “πόρτα της κολάσεως” για τον Πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτάκη καθώς συνδέει πλήρως με στοιχεία (Β. Λαμπρόπουλος) τη λειτουργία του παράνομου συστήματος παρακολούθησης Predator στην Ελλάδα, με το Μαξίμου! Και μάλιστα στην παρακολούθηση του ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Νίκου Δένδια!

Ταυτόχρονα βυθίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε βαθύ τούνελ αναξιοπιστίας καθώς είναι μια κυβέρνηση που έχει επενδύσει τεράστιο κεφάλαιο σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, τις δήθεν υπονομευτικές δραστηριότητες Πούτιν και τον ανταγωνισμό με την Τουρκία, η επιβεβαίωση της είδησης υποκλοπής του ΥΠΕξ Ν. Δένδια από το Μαξίμου, από μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα, είναι οριακή στιγμή! Μονόδρομος πλέον για τον Πρωθυπουργό η προκήρυξη εκλογών το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», η παρακολούθηση του ΥΠΕΞ έχει προκαλέσει αναστάτωση σε πολλές διπλωματικές αντιπροσωπείες και μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών από Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή κλπ. «Ο Δένδιας είχε σειρά επαφών με σημαντικούς ξένους πολιτικούς και διπλωμάτες.

Το παράνομο λογισμικό που στάλθηκε στο κινητό του μπορεί να κατέγραψε και τις σημαντικές μυστικές συνομιλίες τους στις συναντήσεις τους. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ξένες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει έρευνα για τους αποστολείς του Predator στο κινητό του Δένδια και όχι μόνο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *