Είστε εδώ
Home > FAQ media > Στην Μ. Μιχελιδάκη παραδίδει τα σκήπτρα της πρωϊνής ζώνης η νέα Διοίκηση της ΕΡΤ – Νέες δημοσιογραφικές εκπομπές στα σκαριά από τη νέα χρονιά

Στην Μ. Μιχελιδάκη παραδίδει τα σκήπτρα της πρωϊνής ζώνης η νέα Διοίκηση της ΕΡΤ – Νέες δημοσιογραφικές εκπομπές στα σκαριά από τη νέα χρονιά

Οι αλλαγές στην Αγία Παρασκευή θα συνεχιστούν τη νέα χρονιά και οι ιθύνοντες της ΕΡΤ έχουν επιδοθεί σε «σαφάρι» εύρεσης νέων προσώπων για την παρουσίαση των εκπομπών. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η Μάριον Μιχελιδάκη θα παρουσιάζει μόνη της την πρωινή εκπομπή (12:00- 14:00), ενώ ο Κώστας Λασκαράτος θα προσφέρει από άλλο πόστο τις υπηρεσίες του.

Παράλληλα, ακόμη δύο εκπομπές δημοσιογραφικού περιεχομένου αναζητούν πρωταγωνιστές. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να βρεθούν παρουσιαστές για τη μεσημεριανή ζώνη (13:00-15:00) και για την απογευματινή (16:00-18:00), καθώς και για ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται στα σκαριά.

Παράλληλα, κατατίθενται διαρκώς αιτήματα για την πρόσληψη, μέσω μεικτών παραγωγών, και άλλων δημοσιογράφων, ενώ συνεχίζεται το φαινόμενο της ελάχιστης παροχής εργασίας από άλλους συντάκτες.

Στο Ραδιομέγαρο έχουν βάλει στο τραπέζι και τον σχεδιασμό για σίριαλ και σειρές, με την κουβέντα να γίνεται γύρω από τον αριθμό των παραγωγών που θα παρουσιάζονται μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: media.gr

Leave a Reply

four + seven =

Top