Είστε εδώ
Home > FAQ news > Το τερμάτισε ο Σόιμπλε: “Κινδυνεύει η Ευρωζώνη από το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους … πρέπει να αλλάξει η δομή (;;;) του ευρώ” !

Το τερμάτισε ο Σόιμπλε: “Κινδυνεύει η Ευρωζώνη από το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους … πρέπει να αλλάξει η δομή (;;;) του ευρώ” !

“Τα έσπασε” ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καθώς μετά και τη σημερινή δήλωση της εκπροσώπου του Μοσκοβισί, ότι η ελληνική αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί ως τις 26/1, νιώθει το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια του και αποφάσισε να βγει ο ίδιος μπροστα, αντί να κρύβεται πίσω από χειραγωγούμενα του τύπου Τόμσεν, Ντομπρόβσκις, Ρεγκλινγκ και Νταισελμπλουμ! Έτσι ο Γερμανός φυρερ της Ευρωζώνης, βγήκε και ούτε λίγο ουτε πολύ είπε ότι … “το έκτακτο βοήθημα των 300 ευρώ του Τσίπρα στους χαμηλοσυνταξιούχους, αποτελεί θεσμική απειλή για το ευρώ” !!!, αλλά και ότι ( το ξεστόμισε επιτέλους… ) “η δομή…του ευρώ πρέπει να αλλάξει …”!

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ερωτηθείς για τα σχέδια της Ελλάδας να καταβάλει έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους, δήλωσε στην εφημερίδα Die Zeit ότι η ευρωζώνη θα διαλυθεί εάν οι χώρες δεν τηρούν τους κανόνες.

«Η αρχική απάντηση είναι όχι. Εάν δεν τηρήσουμε τους κανόνες, η ευρωζώνη θα διαλυθεί», δήλωσε ο Σόιμπλε στην Die Zeit, προσθέτοντας ότι η δομή της νομισματικής ένωσης πρέπει να αλλάξει

3 thoughts on “Το τερμάτισε ο Σόιμπλε: “Κινδυνεύει η Ευρωζώνη από το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους … πρέπει να αλλάξει η δομή (;;;) του ευρώ” !

 1. Κυρ σόϊμπλε, καιρός να τηρήσεις εσύ τους κανόνες και να δώσεις πίσω αυτά που η γερμανία χρωστά στην Ελλάδα. Όσον αφορά εμάς, ο υπουργός Δικαιοσύνης ΠΡΕΠΕΙ,επί τέλους,να υπογράψει την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης για το ινστιτούτο γκαίτε, τηρώντας τους κανόνες, όπως ζητά κι ο υπ.οικονομικών της γερμανίας….

 2. Όταν έχεις ένα πολιτικό συστημμα το οποίο δομηθηκε και στελεχώθηκε από ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  δεν μπορεί να είναι ένα συστημμα παραγωγής
  Αυτοθέλητης υποταγης και να μετουσιωθει σε ένα καθεστώς που θα βίαιοπραγει σε βάρος του ΕΘΝΟΥΣ.
  Είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  ΟΡΤΙΝΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΙΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΎ.

 3. Όταν έχεις ένα πολιτικό συστημμα το οποίο δομηθηκε και στελεχώθηκε από ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  δεν μπορεί παρα να είναι ένα συστημμα παραγωγής
  Αυτοθέλητης υποταγης και να μετουσιωθει σε ένα καθεστώς που θα βίαιοπραγει σε βάρος του ΕΘΝΟΥΣ.
  Είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  ΟΡΤΙΝΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΙΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΎ.

Leave a Reply

Top