Είστε εδώ
Home > FAQ news > Το τελευταίο καταφύγιο κάθε ακροδεξιού! Ο Τραμπ ανακήρυξε το κίνημα ANTIFA “τρομοκρατική οργάνωση” και ένας χρήστης του twitter τον “αποστομώνει” με ανάρτηση από την απόβαση στη Νορμανδία!

Το τελευταίο καταφύγιο κάθε ακροδεξιού! Ο Τραμπ ανακήρυξε το κίνημα ANTIFA “τρομοκρατική οργάνωση” και ένας χρήστης του twitter τον “αποστομώνει” με ανάρτηση από την απόβαση στη Νορμανδία!

Καθώς ο μεγάλος ξεσηκωμός – που αποτελεί και τον μεγάλο εφιάλτη κάθε αντιλαικού και αυταρχικού καθεστώτος και ηγέτη – πλησιάζει όλο και περισσότερο τις πύλες του Λευκού Οίκου επί Ντόναλντ Τραμπ , ο αμερικανός Πρόεδρος με την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του έχει καταφερει να κάνει πραγματικότητα εκείνο που πάντα φοβόταν και απευχόταν ο αμερικανικός λαός, από την περίοδο του αμερικανικού εμφυλίου: Να φέρει τον πόλεμο μέσα στις ΗΠΑ, κάνοντας της Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη ίσως χωρα που βρίσκεται σε κανονικό πόλεμο με τον … εαυτό της!

Ο αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε πριν από λίγες ώρες από τα αμερικανικά δίκτυα πως θα μπορούσε, αν συνεχιστεί το χάος στους δρόμους των πόλεων, να κινητοποιήσει ακόμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενάντια στον λαό που διαμαρτύρεται για τη ρατσιστική και αστυνομική βία με αφορμή την στυγνή δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόυντ από 6 αστυνομικούς!

Παράλληλα όμως ο αμερικανός Πρόεδρος προέβη και σε μια ακόμα κίνηση που δείνει οτι πλέον έχει χάσει κάθε έλεγχο όχι μονον της κατάστασης αλλά και της δυνατότητάς του να αντιληφθεί ότι εχει οδηγήσει τα πράγματα στο χείλος του γκρεμού. Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο twitter ότι πρόκειται να χαρακτηρίσει «τρομοκρατική οργάνωση» την αντιφασιστική δράση (Antifa), όλο δηλαδή το αντιφασιστικό κίνημα στην Αμερική!

Ένας χρήστης του twitter απάντησε στην ανιστόρητη και ακραία αντίδραση του Ντ. Τραμπ με μια ιστορική φωτογραφία από την απόβαση νεαρών Αμερικανών στη Νορμανδία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της μάχης του ελεύθερου κόσμου κατά του φασισμού σχολιάζοντας ειρωνικα:
“Μια ομαδα οπλισμένων ANTIFA πολιτών που εισεβαλαν παράνομα στην Γαλλία με σκοπό να διαπράξουν δολοφονίες…”

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

five × 2 =

Top