Είστε εδώ

Το τελευταίο ανέκδοτο: αξιόπιστες δημοσκοπήσεις!

Λοιπόν, δυο, τρεις καθαρές κουβέντες γιατί πάνε να το κάνουν σύστημα, έως ότου φθάσουν στο σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από το να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα, η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς στη χώρα. Η θαρραλέα κυβέρνηση που τολμά, μέσα σε μια Ευρώπη λυκοσυμμαχιών και άκρατης υποκρισίας, να υπερασπίζεται την ανθρωπιά, αρνούμενη να πνίξει τους πρόσφυγες στο Αιγαίο σφυρίζοντας αδιάφορα για να μην διαταράξει την… ηρεμία των καλοζωϊσμένων, τροφαντών «εταίρων» της στην Κεντρική Ευρώπη.
Αυτή την κυβέρνηση λοιπόν την έχουν στο στόχαστρο η εγχώρια διαπλοκή και οι πρόθυμοι υπηρέτες της (άλλοι επί χρήμασι αλλά ως χρήσιμοι ηλίθιοι) και προσπαθούν να δείξουν ότι δήθεν και καλά έχει χάσει τη λαϊκή υποστήριξη. Και το προσπαθούν με σύστημα: δηλώσεις όλη την εβδομάδα και το σ/κ ξεφουρνίζουν και δυο τρεις, και καλά, δημοσκοπήσεις για το «επιστημονικό» του πράγματος.
Ε, λοιπόν, αυτές οι δημοσκοπήσεις έχουν τόση σχέση με την πραγματικότητα όση η διαπλοκή με την ακεραιότητα. Δηλαδή, ΚΑΜΙΑ.
Ακούω νάρχεται το ερώτημα: – Δεν είναι δηλαδή έγκυρες; Δεν είναι επιστημονικές; Δεν είναι αξιόπιστες; Τσου. Τσου. Τσου.
Ή, ακριβέστερα: ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ τις έγκυρες, τις επιστημονικές, τις αξιόπιστες. Γιατί υπάρχουν τρόποι, και πολλοί, να κάνεις μια δημοσκόπηση που να υπηρετεί ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλεις κι έχεις στο μυαλό σου. Η μέθοδος είναι απλή. Και την μάθαμε από πηγή που την έχει εφαρμόσει. Τα όποια ερωτήματα λοιπόν τίθενται σε άτομα για τα οποία γνωρίζουμε εκ των προτέρων (π.χ. από την αγορά συγκεκριμένης εφημερίδας, την παρακολούθηση συγκεκριμένου Δελτίου Ειδήσεων σε συγκεκριμένο κανάλι, κοκ) την πολιτική τους κατεύθυνση.
Όταν κάποιος δηλαδή έχει μόλις αγοράσει μια συγκεκριμένη εφημερίδα, που είναι γνωστό υπερασπίζεται τα δικαιώματα των… κυνηγών, στην ερώτηση «υποστηρίζετε τη διεύρυνση της περιόδου κυνηγίου, είναι πολύ πιθανό να απαντήσει θετικά…
Όχι, όχι δεν γίνεται στην πατρίδα μας. Αλλού, στα ξένα.
Νομίζω συνεννοηθήκαμε…
Και βέβαια, αλίμονο, ουδείς αμφισβητεί την εγκυρότητα των εταιριών δημοσκοπήσεων στη χώρα μας. Ουδείς.
Απλά, καμία φορά, όπως φάνηκε και πρόσφατα, οι ψηφοφόροι στις κάλπες συμπεριφέρονται… αλλοπρόσαλλα… Είναι φανερό ότι οι παλιομ…ες αυτοί ψηφοφόροι έχουν βαλθεί να εκθέσουν κάποιους… Ανάγωγοι άνθρωποι…
Αυτές τις απλές σκέψεις κάνω κάθε σ/κ μπροστά στα «νέα» αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Και γυρίζω σελίδα.

Δήγμα Ουρσουλίνας

Μια σκέψη στο “Το τελευταίο ανέκδοτο: αξιόπιστες δημοσκοπήσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *