Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Το “πικρό” σχόλιο του Παύλου Πολάκη για την αδικία στη Ρένα Δούρου: “Οι αντίπαλοί της είχαν σχεδόν ποινικοποιήσει όσα έκανε για τη Δημόσια Υγείας και σήμερα είναι εδώ στο κόψιμο της κορδέλας…”! (vid)

Το “πικρό” σχόλιο του Παύλου Πολάκη για την αδικία στη Ρένα Δούρου: “Οι αντίπαλοί της είχαν σχεδόν ποινικοποιήσει όσα έκανε για τη Δημόσια Υγείας και σήμερα είναι εδώ στο κόψιμο της κορδέλας…”! (vid)

Με τον γνωστό σταράτο και ντόμπρο τρόπο του ο πρώην αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφερθηκε στα εγκαίνια του νέου στεφανιογράφου στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, που είχε αποκτηθεί με χρηματόδοτηση της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, στην πρώην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και το τεραστιο αλλά αθόρυβο – και “αόρατο” για τα ΜΜΕ που είχαν βρει ως αγαπήμένο τους σπορ να την “σταυρώνουν” – έργο της ΚΑΙ στον τομέα της Δημόσιας Υγείας στις υποδομές των Νοσοκομείων της Αττικής.

Είναι χαρακτηριστικό οτι επί Ρένας Δούρου χρηματοδοτήθηκαν δράσεις παραππάνω από 82 δις για έργα, υποδομές , εξοπλισμό με μηχανηματα υψηλής τεχνολογίας αλλά και άλλα απαραίτητα Μέσα, τα Νοσοκομεία της Αττικής. Από τον Ευαγγελισμό μέχρι το Αττικό αλλά ακόμα και τις πρωτοβάθμιες μονάδες σε νησιά του Αργοσαρωνικού και τις απομακρυσμενες περιοχές της Περιφερειας. Και βέβαια παρα την στοχοποιηση από θεούς και δαίμονες ΔΕΝ πρεπει να ξεχνάει κανείς οτι η Ρένα Δούρυ εδωσε με περηφανεια και τιμιότητα τον αγώνα στις αυτοδιοικητικές όπου συγκέντρωσε – απέναντι στο εντονα πολωμένο πολιτικό κλίμα και την υπεροπλία των Μέσων και της προπαγάνδας των αντιπαλων της – ποσοστό μεγαλύτερο και από αυτό που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ ένα μηνα μετά στις εθνικές εκλογές. 34% !!!

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο facebook:

“Κι εδώ η ομιλία μου σήμερα στο Αμφιθέατρο του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου στεφανιογράφου.

Τεκμηρίωσα με αριθμούς με ποιο τρόπο στηρίξαμε το δημόσιο σύστημα και το συγκεκριμένο νοσοκομείο, με το οποίο έχω και προσωπικούς δεσμούς ως γιατρός.

Τόνισα τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και της Ρένας Δούρου στην θετική αυτή εξέλιξη, μια συμβολή που ο αντίπαλός της στην Περιφέρεια (Γ. Πατούλης) είχε σχεδόν ποινικοποιήσει προεκλογικά. Ενώ σήμερα ήταν παρών για το κόψιμο της κορδέλας…!

Ταυτόχρονα τόνισα και τον υποδειγματικό τρόπο που υλοποιήσαμε αυτόν τον διαγωνισμό, ο οπόιος πρέπει να αποτελέσει πρότυπο και για τους επόμενους.

Δεν παρέλειψα τέλος να επισημάνω προς τη νέα κυβέρνηση να μην διανοηθεί να υλοποιήσει τις «περίεργες ιδέες» που ακούστηκαν προεκλογικά (και από τον ίδιο τον Μητσοτάκη) για την παράδοση ουσιαστικά όλου αυτού του νέου εξοπλισμού με τον οποίο ενισχύσαμε τα νοσοκομεία όλης της χωρας σε ιδιωτική εκμετάλλευση !”

Leave a Reply

3 × five =

Top