Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Το “μπράβο” της Έλενας Ακρίτα στον Παύλο Πολάκη! ( « … που πολλάκις έχω κατακρίνει στο παρελθόν» )

Το “μπράβο” της Έλενας Ακρίτα στον Παύλο Πολάκη! ( « … που πολλάκις έχω κατακρίνει στο παρελθόν» )

«Σήμερα λέω μπράβο στον Παύλο Πολάκη – που πολλάκις έχω κατακρίνει στο παρελθόν – επειδή προσφέρεται εθελοντικά ως χειρουργός-εντατικολόγος να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα των συναδελφων του.», αναφέρει μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα και προσθέτει:
«Για να δούμε αν θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του κι άλλοι γιατροί/πολιτικά πρόσωπα»

Την ευαισθητοποίηση του Παύλου Πολάκη όχι στα λόγια αλλά στην πράξη … για τη μάχη των υγιεινομικών μονάδων να σώσουν τον κόσμο από την πανδημία του κορονοϊού, που εκδήλωσε με την πρόθεσή του να ενταχτεί ως εθελοντής-εντατικολόγος σε κάποιες βάρδιες του ΕΣΥ στο Συντονιστικό του ΕΚΑΒ (Πρόταση βόμβα του Παύλου Πολάκη: Δηλώνει εθελοντής ιατρός στις ΜΕΘ) , εκτίμησε η γνωστή συγγραφέας και αρθρογράφος και σχολίασε δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα επισημαίνει οτι η ιδια στο παρελθόν πολλές φορές έει ασκήσει κριτική στον πρώην Υπουργό.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Προχτές είπα μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την (καθυστερημένη έστω) απόφαση του για τις εκκλησίες.

Σήμερα λέω μπράβο στον Παύλο Πολάκη – που πολλάκις έχω κατακρίνει στο παρελθόν – επειδή προσφέρεται εθελοντικά ως χειρουργός-εντατικολόγος να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα των συναδελφων του.

Ο πρώην υπουργός Υγείας δηλώνει την διαθεσιμότητα του να βοηθήσει, σε εθελοντική βάση, στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ, για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ. Για την ώρα μόνο ο Πολάκης το έκανε. Για να δούμε αν θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του κι άλλοι γιατροί/πολιτικά πρόσωπα.

Μέρες που είναι, τα κομματικά γυαλιά είναι επικίνδυνα. Ας τα πετάξουμε στον κάδο μαζί με τα γάντια μίας χρήσης. Μένουμε σπίτι αλλά είμαστε μαζί. Δεν είναι ώρα για αντιπολίτευση – τους απολογισμούς ας τους κάνουμε μετά την καταιγίδα.

Μπράβο σε όποιον το αξίζει, λοιπόν!»

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top