Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Το ‘πε ο Λοβέρδος: Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν παραβατικός…”Τώρα νοικοκυραίε μου, μπορείς να κοιμηθείς λίγο πιο ήσυχος…”

Το ‘πε ο Λοβέρδος: Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν παραβατικός…”Τώρα νοικοκυραίε μου, μπορείς να κοιμηθείς λίγο πιο ήσυχος…”

Τον παλιό, “καλό” του εαυτό βρήκε ξανά ο Ανδρέας Λοβέρδος. Όχι δηλαδή ότι τον είχε χάσει, απλά είχε καιρό να χαρίσει καινούρια επεισόδια “αντάξια” της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών ή του ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής που δήθεν, όπως είχε πει, κάνει “ακτιβισμό” και είναι “το πρώτο κίνημα μετά τη μεταπολίτευση που γεννιέται αυθεντικά”.

Τελευταίο του κατόρθωμα η υιοθέτηση και το έμμεσο ξέπλυμα σε όσους “δικαιολογούν” το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου στη Γλάδστωνος γιατί ήταν “πρεζάκι”, “επίδοξος ληστής”, “πούστρα”, κλπ και προσπαθούν με ανόητους συμψηφισμούς να συνδέσουν το θάνατό του με το θάνατο του Κ. Κατσίφα στις Βουλιαράτες, στο όνομα μίας ακροδεξιάς και κυνικής ατζέντας που τα αλέθει όλα στο μύλο της πολιτικής σκοπιμότητας.

Τι είπε λοιπόν ο Α.Λοβέρδος, καλεσμένος στο πρωινάδικο του σαββατοκύριακου του ΣΚΑΙ:

“Έσπευσαν να πουν ότι ο άνθρωπος αυτός (ο Κατσίφας) ήταν παραβατικός. Ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν παραβατικός;”

Τι κι αν έχει αποδειχτεί ότι ο Ζακ δεν είχε πάνω του “κλοπιμαία”, καταρρίπτοντας τα σενάρια περί ληστείας και απειλής της περιουσίας του κοσμηματοπώλη; Τι κι αν οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν καθαρός; Τι κι αν το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από ισχαιμικό επεισόδιο, συνέπεια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχτηκε, ενώ γίνονται αναφορές και στα χτυπήματα που δέχτηκε, ενώ του είχαν ήδη φορέσει χειροπέδες, από τους παρόντες αστυνομικούς;

Το “πλυντήριο” του Ανδρέα Λοβέρδου “εξαφανίζει” ενοχλητικά στοιχεία που αλλοιώνουν την “πραγματικότητα” που βολεύει το αντιπολιτευτικό αφήγημα, ρίχνοντας νερό στο μύλο της μετά θάνατον διαπόμπευσης του Ζακ.

Κι όμως, ο ίδιος ο Ζακ είχε δώσει την καλύτερη απάντηση στον Ανδρέα Λοβέρδο:

(είδαμε την προφητική σχεδόν ανάρτηση του Ζακ στο twitter του Κ.Ταχτσίδη)

One thought on “Το ‘πε ο Λοβέρδος: Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν παραβατικός…”Τώρα νοικοκυραίε μου, μπορείς να κοιμηθείς λίγο πιο ήσυχος…”

Leave a Reply

Top