Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Το #Μένουμε_Σπίτι κάνει μάλλον κακό στο Βασίλη Τσιάρτα: Η προκλητική (και ανορθόγραφη) ανάρτηση

Το #Μένουμε_Σπίτι κάνει μάλλον κακό στο Βασίλη Τσιάρτα: Η προκλητική (και ανορθόγραφη) ανάρτηση

Ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί, ανορθόγραφες αναρτήσεις, μισανθρωπική λογική.

Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα με τη νέα ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα, αν και ίσως υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται γιατί πέρασε τόσος καιρός για να καταφέρει να προκαλέσει (αρνητικά) για άλλη μία φορά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Αυτή τη φορά, στην ανάρτησή του τα βάζει με τους “ζαίους, τους κομμουνιστές και τα παπαγαλάκια” στα οποία απευθύνει το ανορθόγραφο “κήρυγμά” του:

Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές Ζαίοι κ παπαγαλάκια να το βουλώσετε κ να πάτε να γαμωπλυθείται επιτέλους; Κ ενοχλείτε κ δεν προσφέρεται τίποτα απολύτως. Νυσάφι πια. Κρατήστε κ τα ρέστα απ’ το δεύτερο….”. (αυθεντική ορθογραφία)

7 thoughts on “Το #Μένουμε_Σπίτι κάνει μάλλον κακό στο Βασίλη Τσιάρτα: Η προκλητική (και ανορθόγραφη) ανάρτηση

 1. Μια χαρά σας τα λέει ο Βασιλάκης.
  Σύμφωνα με αυτόν που έχεις απέναντι σου, πράττεις κιόλας.
  Με λουλούδια στον αντάρτη δεν πας…..

 2. Από πού κι ως πού μας ενδιαφέρει το κήρυγμα μίσους ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή; Με τα πόδια ασχολούνται κι άλλοι (από ορθοπεδικούς μέχρι τσαγκάρηδες). Ποιος είπε ότι η άποψή τους μετράει λιγότερο; Στο θέμα της ορθογραφίας, τα έψιλον είναι δύο, το “δε” θέλει και νι (δεν), το “νισάφι” γράφεται με -ι- (νισάφι), το “γαμωπλυθείται” έχει δύο λάθη (γαμοπλυθείτε) και βεβαίως δεν υπάρχει στην ελληνική η λέξη “κ”. Ασφαλώς δεν χάλασε ο κόσμος, στον καθένα μπορούν να ξεφύγουν. Και στους ελληνάρες όμως;

 3. Αφουγκράζομαι Βασίλη. Καλά σας είπε.
  Επειδή δεν μπορείτε να βρείτε κάτι να τον αποστομώσετε, μιλήσατε για 2 ορθογραφικά λάθη και για τις γνωστές καραμέλες ρατσισμός , μίσος και τις άλλες αηδίες σας!
  Μπράβο Βασίλη… Δεν κατάλαβαν ότι πρέπει να ξαναχωθούν στις σπηλιές τους οι άπλυτοι…

Leave a Reply

5 − three =

Top